Nawet nie wiecie jak było Krakusowej miło kiedy czytała Wasze wpisy.
Już jest po wszystkim , odpoczywa i dochodzi do siebie w sali pooperacyjnej.
Chyba doszli do tego samego wniosku i ku naszemu zaskoczeniu dziś została wypisana (a liczyliśmy że w poniedziałek)renatalato napisał(a): wracaj szybko do domu Aniu, bo na szpitalnym wikcie to o zdrówko trudno
krakuscity napisał(a):Chyba doszli do tego samego wniosku i ku naszemu zaskoczeniu dziś została wypisana (a liczyliśmy że w poniedziałek)renatalato napisał(a): wracaj szybko do domu Aniu, bo na szpitalnym wikcie to o zdrówko trudno
maslinka napisał(a):krakusowa napisał(a):Na kilka dni znikam
Idę sprawdzić jak funkcjonuje służba zdrowia
Powodzenia i zdrówka! Do szybkiego zobaczenia w relacji
Katerina napisał(a):Zdrowiej nam szybko
Janusz Bajcer napisał(a):Niech się trzyma mocno.
beatabm napisał(a):Zdrówka i szybkiego powrotu do domku i relacji
Beata W. napisał(a):Dużo zdrówka dla Ani życzę
piekara114 napisał(a):Zdrówka Sąsiadko.
agata26061 napisał(a):To ja również zdrówka życzę
21monika napisał(a):Skoro już po to wszystkiego dobrego w powrocie do domku i kondycji na kolejne wyjazdy.
Zdróweczka Aniu.
renatalato napisał(a):Super że wszystko się udało , zdrowiej i wracaj szybko do domu Aniu, bo na szpitalnym wikcie to o zdrówko trudno
agata26061 napisał(a):No, to gratulacje, że udało się tak szybko. Według mnie im dłużej się przebywa w szpitalu, tym bardziej chorym się z niego wychodzi, więc Krakusku, opiekuj się małżonką, żeby szybko wróciła do zdrowia
krakuscity napisał(a):Chyba doszli do tego samego wniosku i ku naszemu zaskoczeniu dziś została wypisana (a liczyliśmy że w poniedziałek)renatalato napisał(a): wracaj szybko do domu Aniu, bo na szpitalnym wikcie to o zdrówko trudno
Ale najważniejsze, że wróciłam do domu ze wszystkimi narządami, z którymi poszłam do szpitala chyba
beatabm napisał(a):Dobrze że już w domu
Teraz odpoczywaj, nie przemęczaj się i ....nadrabiaj czytanie
Katerina napisał(a):krakusowaAle najważniejsze, że wróciłam do domu ze wszystkimi narządami, z którymi poszłam do szpitala chyba
Ufff
Katerina napisał(a):A teraz - rekonwalescencja najważniejsza - nie forsuj się i oglądaj dużo słonecznych zdjęć z Cro
Katerina napisał(a):krakusowaAle najważniejsze, że wróciłam do domu ze wszystkimi narządami, z którymi poszłam jdo szpitala chyba
Ufff
A teraz - rekonwalescencja najważniejsza - nie forsuj się i oglądaj dużo słonecznych zdjęć z Cro
Sara76 napisał(a):I rób plany na kolejne wyjazdy, bo jakieś przyjemności na L-4 musisz przecież mieć
renatalato napisał(a):Ależ mi brakuje tego słoneczka, fajne te fotki
kibic hr napisał(a):Również przyłączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia i dziękuję za zdjęcia bardzo bliskiej mi Baskiej Vody choć jakże innej od tej lipcowej-kto w sezonie tam był ten wie o czym mówię.
Powrót do Nasze relacje z podróży