O już nadajecie .....
Siadam wygodnie i nadrabiam.
Pozdrawiam
Monika
Abakus68 napisał(a):Bazary mają to do siebie, że ich klimat tworzy tak naprawdę społeczność sprzedających a nie kupujących (może tylko czasem nazwa sama jakby kieruje nastrój w stronę... _ np. Tandeta - Kraków).
Abakus68 napisał(a):Ale czy tak, czy tak, zdjęcia są zawsze tylko dokumentem wyglądu - duszy nie da się sfotografować... Może to i dobrze
21monika napisał(a):O już nadajecie .....
21monika napisał(a):Siadam wygodnie i nadrabiam.
Andzia* napisał(a):Uwielbiam takie bazarki ...
walp napisał(a):Za każdym razem jak trafiam na relację z Sarajewa, przypomina mi się Vučko i jego zawołanie „Sarajewoooo”.
Ci z odpowiednim peselem pamiętają.
walp napisał(a): Na pewno kiedyś zawitam do tego miasta. Teraz zwiedzam z Wami.
piotrf napisał(a): Pięknie jesienna , na takiej można przesiedzieć całe słońce dnia . . .
Abakus68 napisał(a):Powiem tak, i pogoda jakaś tak odpowiednia, żeby łzę uronić nad losem tego miasta, dzieł jego, ludzi jego... Dalej milknę bo mi się mało cenzuralne słowa na usta cisną...
Członkostwo w tak elitarnym klubie zobowiązuje.te kiero napisał(a):Ciekawe, czy ten symbol Igrzysk Olimpijskich na chodniku był już w 2014r. Coś mi się wydaje, że nie, bo pewnie miałbym w swoich zasobach takie zdjęcie. I o to właśnie chodzi w kolejnych relacjach z danego miejsca, że Ktoś uchwyci to czego nam nie było dane dostrzec. Dzięki, duży wkład do Sarajewskiego klubu wnieśliście, podobnie jak Maslinka.
21monika napisał(a):Aniu ławeczka super, wygodna z wspaniałymi widokami To po prostu bajka. A o Januszowym "nieróbstwie" domyślałam się, ale - no ale...... co poradzić jak Tobie to wyśmienicie wychodzi.
krutom napisał(a):21monika napisał(a):Aniu ławeczka super, wygodna z wspaniałymi widokami To po prostu bajka. A o Januszowym "nieróbstwie" domyślałam się, ale - no ale...... co poradzić jak Tobie to wyśmienicie wychodzi.
Janusz stanowi cenny dodatek techniczno-ekonomiczny.
Proszę docenić
Powrót do Nasze relacje z podróży