Katerina napisał(a):
Na pewno Montenegro jest tematem ciągle przez nas rozważanym...ze względu na zwiedzanie.
Na pewno czarnogórskie plaże nie do końca mnie przekonują...
Na pewno jesteście bardzo fajną parą podróżników i ...na pewno jest to super relacja - bardzo obrazowa dla kogoś, kto ma zamiar się tam wybrać
Bardzo dobrze powiedziane. Przed tym rokiem słyszałem wiele niedobrego do znajomych a mówiącego o radykalnym wzroście kosztów pobytu w Chorwacji i wskazaniach "pomyślcie o Czarnogórze"
Z drugiej strony zebrałem wiele informacji na temat małej dbałości o czystość, zapełnieniu plaż i postępującej w zastraszającym czasie rozbudowie turystycznej...
Dzięki za tak bardzo pełen detali opis bo to daje pełny obraz. Kanion w Plużine bardzo mi się podoba. Miejscowość Bar ma dość oryginalne budynki. Nie dziwę się, że nawiedzeni zostaliście przez wróble. Wszak ptactwo do Krakusów się garnie:)
Nadrobiłem relację. i co ciekawe zauważam, że jesteś na dniu 09.09.2017 - a i mnie w mojej relacji teraz przychodzi czas na opisanie tego deszczowego i nieprzyjemnego nieco zewnętrznie dnia.
Tu już będę teraz na bieżąco tym bardziej, że upadku ze strychu tylko rozwijającego mój "zespół nabytej wrażliwości na mendę kunę" boleści obitych części ciała niezbyt pozwalają na ruszanie czterech liter z domu na dwór... Oj! Przepraszam. "Na pole".