Ale mieliście piękną pogodę.
Zaraz pewnie będzie kanion rzeki Pivy.
Nam niestety nie udało się zobaczyć tego cudu Pogoda szybko zweryfikowała nasze plany
travel napisał(a):Ale mieliście piękną pogodę.
travel napisał(a):Zaraz pewnie będzie kanion rzeki Pivy.
travel napisał(a):Nam niestety nie udało się zobaczyć tego cudu Pogoda szybko zweryfikowała nasze plany
krakusowa napisał(a):travel napisał(a):Zaraz pewnie będzie kanion rzeki Pivy.
A skąd wiesz
ruzica napisał(a):Fajnie, że pokazałaś drogę, bo dzięki temu wiem, że raczej nigdy nią nie pojedziemy Chociaż urocze te świnki
travel napisał(a):ruzica napisał(a):Fajnie, że pokazałaś drogę, bo dzięki temu wiem, że raczej nigdy nią nie pojedziemy Chociaż urocze te świnki
E tam , ja też tak myślałam miesiąc temu.
A teraz coś mi zaczyna chodzić po głowie
Nigdy nie mów nigdy
ruzica napisał(a):
No ja nie mówię.. tyle, że szofer mój osobisty nie jeździ szutrówkami z zasady No chyba, że sobie sprawimy jakiegoś terenowego rupiecia kiedyś
ruzica napisał(a):travel napisał(a):ruzica napisał(a):Fajnie, że pokazałaś drogę, bo dzięki temu wiem, że raczej nigdy nią nie pojedziemy Chociaż urocze te świnki
Nigdy nie mów nigdy
No ja nie mówię.. tyle, że szofer mój osobisty nie jeździ szutrówkami z zasady No chyba, że sobie sprawimy jakiegoś terenowego rupiecia kiedyś
599 napisał(a): na szutrówkach Ty siadaj za kierownice,
krakusowa napisał(a):ruzica napisał(a):travel napisał(a):ruzica napisał(a):Fajnie, że pokazałaś drogę, bo dzięki temu wiem, że raczej nigdy nią nie pojedziemy Chociaż urocze te świnki
Nigdy nie mów nigdy
Ale ta szutrówka jest tylko miejscami
Po drodze widzieliśmy też jakieś drogowe sprzęty, może wreszcie zrobią "normalną"drogę
albo posłuchaj rady Jurka599 napisał(a): na szutrówkach Ty siadaj za kierownice,
ruzica napisał(a): Ale to najpierw musiałabym zrobić prawo jazdy Zresztą to nie chodzi o strach przed szutrem, tylko, że jakiś kamyczek może coś tam uszkodzić Na razie się i tak nie wybieramy, więc to tylko gdybanie takie
Powrót do Nasze relacje z podróży