Chorwackie spotkania w Mr. Olimpia
napisał(a) krakuscity » 01.07.2006 20:02
Miło mi poinformować, że w tym sezonie w kawiarni Mr. Olimpia w Zivogosce Blato (Riwiera Makarska) spotkało się już kilku cromaniaków i niezalogowanych czytelników tego forum.
Osobiście widziałem się z Dusią (zwyciężczynią cro-konkursu fotograficznego) i jej mężem, dwoma forumowiczami z Jeleniej Góry (proszę Was o wpis bo nie pamiętam nicków), A to ja czyli Dorotą z mężem i synkiem Sebastianem, która przyjechała specjalnie z Drasnic za co jej serdecznie dziękuję, z czytelnikiem z Łodzi, który mieszkał na pobliskim kempie (czas się załogować po dwóch latach czytania forum). Oczywiście na miejscu jest Zuza wraz z Plumkiem.
Z tego co się orientuję jeszcze kilka osób wybiera się na spotkanie do naszych koleżanek, więc kawiarnia Mr. Olimpia może stać się bardzo dobrym miejscem spotkań croforumowiczów i sympatyków forum będących na urlopie w Chorwacji.
Oto kilka zdjęć z tych spotkań.
Mecz Ekwador: Polska tylko Dusię nie interesował więc patrzyła na nas a my na nią i TV
Ania, Plumek i Zuzanna
Plumek i Krakuscity
od prawej: Plumek, Ania, A to ja, Krakuscity
A to ja (Dorota) z Sebastianem
A to ja z mężem i synkiem Sebastianem
Proponuję wszystkim którzy już się tu spotkali lub spotkają o wpisy i ewentualnie zdjęcia.