Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwackie spotkania w Mr. Olimpia

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 19.07.2008 08:33

Plumku !

Proszę schłodzić piwko :) będziemy u Ciebie 01.08.2008 :)

pozdrav
adam_cro
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 19.07.2008 08:36

m82m napisał(a):Pozdrowienia dla dla wszystkich uczestników spotkania ( 5.07.2008r ) w OLIMPII :D
Było nam bardzo miło!

Witaj Marku :!: :D
Miło Cie widzieć, jak zdrowie :?:
Pozdrowienia dla Grażyny :D :D :D
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 19.07.2008 08:44

adam_cro napisał(a):Plumku !

pozdrav
adam_cro

Ale Wam dobrze :lol: zazdroszczę, bo ja juz wróciłam :(
Zimne piwko szczególnie jak to mówią "kultowe" zielone zawsze czeka na spragnionych, :oczko_usmiech: :lool:
W tych dniach pewnie degustuje go Jurek z ekipą :lool: :lool: :lool:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 19.07.2008 09:24

Proszę schłodzić piwko :)

W tym roku Olimpia czynna jest dopiero od godziny 19.00. :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 19.07.2008 12:40

Wpadliśmy przejazdem na kawkę i prirodną :D wodę .... :D

Obrazek

Obrazek

Dziewczyny niezmiennie usmiechnięte i pełne wigoru mimo tego,że w tym roku mają cztery razy wiecej roboty :D :D
Pozdravki.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 28.07.2008 07:22

ja tez liczę na jakies spotkanie w dniach 22.8 do 3.9, będziemy mieli bardzo blisko ;-)
romanb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanb » 31.07.2008 10:06

pozdrav
adam_cro

Aniu, przygotuj na jutro większy zapasik tego schłodzonego piwka :lol: :lol:

Do zobaczenia.. :papa:
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 08.08.2008 21:43

Mam nadzieje,że i nam uda sie w tym roku do Was dotrzeć,bo rzeczywiście musi być i pysznie - ta kawka, ciasto i piwko, i atmosfera wspaniała,skoro tak wszyscy do Was ciągną,pozdrawiam
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.09.2008 08:33

Atmosfera jest rzeczywiście zaje.... zaraz mnie zmoderują :lool:. Byliśmy dziękujemy za ciepłe przyjęcie :D W tamtym roku zapowiadaliśmy się, że zajrzymy na kawę i co :?: wylądowaliśmy w Grecji, dlatego w tym roku wolałem nic nie zapowiadać... :D Spontany są najfajniejsze :D

Spotkanie pierwsze drugiego dnia pobytu na campie Dole, za którego siatką jest właśnie Mr. Olimpia :D
Obrazek

Piotrek robił zdjęcie ;)

Nasi przyjaciele: Aneta i Piotrek, którzy ponoć będą na zlocie - obiecali :!: :lol: ;)
Obrazek

Spotkanie drugie w szerszym gronie z Mayorbieniem i RomanemB, oraz "stowarzyszonymi" przyjaciółmi :D, aaależ było opowieści. Plumku dziękuję za SeseMeSa :D
Obrazek

Czas się zatrzymał i nie zauważyliśmy jak nasz Adam padł jak przysłowiowa kawka ;)
Obrazek

Obrazek

Pozdrav dla wszystkich uczestników spotkania :papa: Mam nadzieję, że spotkamy się już wkrótce :D

:papa:
Ostatnio edytowano 30.10.2008 15:33 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 3 razy
ewutka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewutka » 04.09.2008 20:15

Aniu, napisałam do Ciebie przez forum maila, natomiast kompletnie nie wiem czy ta opcja tutaj działa i czy dostałaś tego maila. Dlatego też pozwolę sobie w tym miejscu na odrobinę prywaty i podziękuję w imieniu swoim i mojej przyjaciółki za zielone piwko i miłe chwile spędzone w Mr Olimia. Niezmiernie mi przykro, że nie udało nam się wpisać do księgi gości a jeszcze bardziej z tego powodu, że nie zdążyłyśmy się z Wami pożegać. Niestety znajomi, którzy przyjechali po naz z Srebreno zgarneli nas znacznie wcześniej niż planowali a Olimia była niestety jeszcze zamknięta. Niniejszym więc dziękuję raz jeszcze i do zobaczenia za rok.

Pozdrawiam w imieniu swoim i Beaty
Ewa
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 07.09.2008 21:01

W tym roku wreszcie też zajrzeliśmy i potwierdzamy-kobitki bardzo sympatyczne,a dzięki temu i knajpka ma niepowtarzalną atmosferę,a zielone bardzo pyszne :D Pozdrawiamy serdecznie
mnich63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mnich63 » 30.10.2008 15:31

Leszek Skupin napisał(a): żeczywiście ...

:roll:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 30.10.2008 15:33

:oops:
P.S. Mnich dawno Cię nie było :lol:
mnich63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mnich63 » 31.10.2008 09:47

a, tak się jakoś porobiło...
zmiany, zmiany, ooo.. właśnie muszę lokalizację zmienić :D
Zmieniłem piękną opolszczyznę na zabetonowaną warsiafkę, zmieniłem samochód i... no, wszystko w ogóle zmieniłem (poza psem :devil: )
Za to w efekcie córkę pół roku temu zaposiadłem :D . No i w Cro udało mi się też być - wprawdzie w ubiegłym roku, teraz córa za malutka była. Ale w przyszłym to już może ją zmoczę w Adriatyku.
No, i tak to od czepiania się na forum wracam :mrgreen:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 07.05.2009 17:09

madzia1981 napisał(a):Nasz forumowy Plumek z roku na rok wygląda coraz młodziej :D

Przeleciałam sobie wątek od początku do końca i... alez mi już tęskno do spotkań w Olimpii :D
I dziękuję za ten komplement... Ale w tym roku... chyba się zestarzałam hehe A już na pewno kilka par spodni jest do wyrzucenia (jakoś się dziwnie skurczyły...) ;)

Chyba trzeba przejść na dietę... tylko płyny... ;)

Piszcie maile i smsy - do tego watku też będę zaglądać ) Na pewno uda nam sie spotkać i posiedzieć pod migdałowcem :)

Do miłego!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Chorwackie spotkania w Mr. Olimpia - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone