Inde napisał(a):Kalmary (prażone o niebo lepsze):
To jest wersja z grilla, tak? "na żaru"? Więc chyba nie mogą być na starym oleju, jak ktoś napisał???
nowalijka napisał(a):Inde napisał(a):Kalmary (prażone o niebo lepsze):
To jest wersja z grilla, tak? "na żaru"? Więc chyba nie mogą być na starym oleju, jak ktoś napisał???
Kevlar napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):...Tam też dowiedziałam się, że spożywanie takiej ryby z frytkami to profanacja kuchni dalmatyńskiej.
To z czym ją najlepiej skonsumować? Z ziemniakami, chlebem?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Kevlar napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):...Tam też dowiedziałam się, że spożywanie takiej ryby z frytkami to profanacja kuchni dalmatyńskiej.
To z czym ją najlepiej skonsumować? Z ziemniakami, chlebem?
Blitva, tylko blitva!
JacYamaha napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Kevlar napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):...Tam też dowiedziałam się, że spożywanie takiej ryby z frytkami to profanacja kuchni dalmatyńskiej.
To z czym ją najlepiej skonsumować? Z ziemniakami, chlebem?
Blitva, tylko blitva!
Nic mi to nie mówi
JacYamaha napisał(a):A ta blitva i rastica to to samo?