te zdjecie z chłopcem
Dokładnie, zdjęcie robione było tu, gdzie oznaczono na mapie południowy parking.
http://www.openstreetmap.org/?lat=43.86 ... 5&layers=M
.png)
te zdjecie z chłopcem
.png)
Mario&Mika napisał(a):witam,
"Warto spojrzeć na Visovacko Jezioro z Klasztorem Franciszkanów z tarasu widokowego Visovac." te zdjecie z chłopcem
jedno krótkie pytanko![]()
jak tam dojechać ?
pozdrawiam
.png)
Melkart napisał(a):W ostatnim sezonie otworzono edukacyjny, całoroczny szlak turystyczny dla miłośników chorwackiej przyrody. Najpiękniejszym jego etapem jest dotychczas trudno dostępny, chroniony obszar górnej części Roskiego Slapu.
.png)
.png)
te kiero napisał(a):potem jak mniemam jeszcze szutrówką w stronę jeziora; można jeszcze zjechać do statku jak wskazał Fux;
sam muszę wrócić
.png)
te kiero napisał(a):Melkart napisał(a):W ostatnim sezonie otworzono edukacyjny, całoroczny szlak turystyczny dla miłośników chorwackiej przyrody. Najpiękniejszym jego etapem jest dotychczas trudno dostępny, chroniony obszar górnej części Roskiego Slapu.
Melkart, znowu mnie zabiłeś, ale cudo, dlaczego nie wiedziałem
![]()
pokaż koniecznie jeśli możesz, gdzie to na mapie i jak się tam dostać, plizzz
.png)
.png)
damianisko5 napisał(a):Witam - jest dojazd do Samostan Visovac od Skradina przez Laskovica - jechałeś tą drogą ? jest tam parking i przystań stateczków / proszę o info- dzięki.
.png)
.png)
mervik napisał(a):te kiero napisał(a):Melkart napisał(a):W ostatnim sezonie otworzono edukacyjny, całoroczny szlak turystyczny dla miłośników chorwackiej przyrody. Najpiękniejszym jego etapem jest dotychczas trudno dostępny, chroniony obszar górnej części Roskiego Slapu.
Melkart, znowu mnie zabiłeś, ale cudo, dlaczego nie wiedziałem
![]()
pokaż koniecznie jeśli możesz, gdzie to na mapie i jak się tam dostać, plizzz
...też tam byłem kiero slunj-i-plitwickie-jeziora-t40412-45.html
tutaj zostaw samochód i kawałek dojdziesz do mostku, przed mostkiem skręć lewo![]()
http://maps.google.com/?ll=43.907138,15 ... 32,,0,0.91
jeszcze przy schodach był taki gość