te zdjecie z chłopcem
Dokładnie, zdjęcie robione było tu, gdzie oznaczono na mapie południowy parking.
http://www.openstreetmap.org/?lat=43.86 ... 5&layers=M
te zdjecie z chłopcem
Mario&Mika napisał(a):witam,
"Warto spojrzeć na Visovacko Jezioro z Klasztorem Franciszkanów z tarasu widokowego Visovac." te zdjecie z chłopcem
jedno krótkie pytanko
jak tam dojechać ?
pozdrawiam
Melkart napisał(a):W ostatnim sezonie otworzono edukacyjny, całoroczny szlak turystyczny dla miłośników chorwackiej przyrody. Najpiękniejszym jego etapem jest dotychczas trudno dostępny, chroniony obszar górnej części Roskiego Slapu.
te kiero napisał(a):potem jak mniemam jeszcze szutrówką w stronę jeziora; można jeszcze zjechać do statku jak wskazał Fux;
sam muszę wrócić
te kiero napisał(a):Melkart napisał(a):W ostatnim sezonie otworzono edukacyjny, całoroczny szlak turystyczny dla miłośników chorwackiej przyrody. Najpiękniejszym jego etapem jest dotychczas trudno dostępny, chroniony obszar górnej części Roskiego Slapu.
Melkart, znowu mnie zabiłeś , ale cudo, dlaczego nie wiedziałem
pokaż koniecznie jeśli możesz, gdzie to na mapie i jak się tam dostać, plizzz
damianisko5 napisał(a):Witam - jest dojazd do Samostan Visovac od Skradina przez Laskovica - jechałeś tą drogą ? jest tam parking i przystań stateczków / proszę o info- dzięki.
mervik napisał(a):te kiero napisał(a):Melkart napisał(a):W ostatnim sezonie otworzono edukacyjny, całoroczny szlak turystyczny dla miłośników chorwackiej przyrody. Najpiękniejszym jego etapem jest dotychczas trudno dostępny, chroniony obszar górnej części Roskiego Slapu.
Melkart, znowu mnie zabiłeś , ale cudo, dlaczego nie wiedziałem
pokaż koniecznie jeśli możesz, gdzie to na mapie i jak się tam dostać, plizzz
...też tam byłem kiero slunj-i-plitwickie-jeziora-t40412-45.html
tutaj zostaw samochód i kawałek dojdziesz do mostku, przed mostkiem skręć lewo
http://maps.google.com/?ll=43.907138,15 ... 32,,0,0.91
jeszcze przy schodach był taki gość
Powrót do Nasze relacje z podróży