Rysio napisał(a): Biała doopa jest więc całkiem skutecznym odstraszaczem
Jak długo ?
Rysio napisał(a):Biała doopa jest więc całkiem skutecznym odstraszaczem
piotrulex napisał(a):TomekV8 napisał(a):...
No ale teraz czeka nas dłuższa przerwa... dzieci już za dużo widzą... na plaże FKK chyba raczej nie wypada z nimi chodzić.....
Z jakiego to powodu nie wypada?
TomekV8 napisał(a):piotrulex napisał(a):TomekV8 napisał(a):...
No ale teraz czeka nas dłuższa przerwa... dzieci już za dużo widzą... na plaże FKK chyba raczej nie wypada z nimi chodzić.....
Z jakiego to powodu nie wypada?
Dzieci na plażach FKK - chyba rzadko spotykany widok??
Nam ogólnie by to nie przeszkadzało, ale nie wiadomo jaka była by reakcja pozostałych plażowiczów.
TomekV8 napisał(a):No ja akurat nie widze nic złego w tym, ale pamietaj że palża nie jest Twoja i może wypadało by sie dostosowac do panujących tam warunków etc.....
nigdy nie korzystaliśmy z plaż FKK, więc do końca nie wiemy jakie tam panuja ,,zasady"
Jedynie ciuszki zrzucaliśmy na dzikich plażach... PAG jest do tego stworzony...
piotrulex napisał(a):TomekV8 napisał(a):No ja akurat nie widze nic złego w tym, ale pamietaj że palża nie jest Twoja i może wypadało by sie dostosowac do panujących tam warunków etc.....
nigdy nie korzystaliśmy z plaż FKK, więc do końca nie wiemy jakie tam panuja ,,zasady"
więc się dopasowujemy ale widzę że rozmawiamy chyba o innych plażach. tam gdzie my bywamy ludzie sie opalają, wypoczywają, jest sporo rodzin, dzieci, całkiem normalne plaże z tym że opalenizna dociera wszędzie a i nagie ciało szybciej wysycha
Zasady panują normalne, jak na normalnej plaży a o zakazie formalnym czy zwyczajowym wstępu dla dzieci nigdy nie słyszałem
jakoś dziwne by było dla nas nie zabierać dziecka na wakację a inaczej niz bez ciuchów się nie opalamy
piotrulex napisał(a):TomekV8 napisał(a):No ja akurat nie widze nic złego w tym, ale pamietaj że palża nie jest Twoja i może wypadało by sie dostosowac do panujących tam warunków etc.....
więc się dopasowujemy ale widzę że rozmawiamy chyba o innych plażach. tam gdzie my bywamy ludzie sie opalają, wypoczywają, jest sporo rodzin, dzieci, całkiem normalne plaże z tym że opalenizna dociera wszędzie a i nagie ciało szybciej wysycha
Zasady panują normalne, jak na normalnej plaży a o zakazie formalnym czy zwyczajowym wstępu dla dzieci nigdy nie słyszałem
jakoś dziwne by było dla nas nie zabierać dziecka na wakację a inaczej niz bez ciuchów się nie opalamy
woka napisał(a):Ostpreusse napisał(a): że moja fotka będzie jedyna w tym wątku
W tym wątku, być może. Jest inny watek gdzie nie będziesz sam.
forum/viewtopic.php?t=29974&highlight=bezwstydne+kobiety
Powrót do Naturystyczna Chorwacja