http://www.youtube.com/watch?v=LgmTuexhhHU
Jak dla mnie jest genialny a jego cover lepszy od oryginału
Jak ktoś wie gdzie go można spotkać proszę o info z chęcią zobaczyłbym jego występ na żywo i zasilił jego kapsę
.png)
.png)
.png)
romuald22 napisał(a):No cóż. Każdy chce zaistnieć lub zarobić. Jedni strzelają do ludzi (to gorsze), inni robią z siebie błazna (to lepsze).
Jakby co to mój syn też gra na gitarze (właściwie to ja też - ale musiałbym sobie przypomnieć). Mogę podać numer konta. Z wpłaconych pieniędzy na pewno coś kupię w Polsce - będzie bardziej patriotycznie...
.png)
jak501 napisał(a):romuald22 napisał(a):No cóż. Każdy chce zaistnieć lub zarobić. Jedni strzelają do ludzi (to gorsze), inni robią z siebie błazna (to lepsze).
Jakby co to mój syn też gra na gitarze (właściwie to ja też - ale musiałbym sobie przypomnieć). Mogę podać numer konta. Z wpłaconych pieniędzy na pewno coś kupię w Polsce - będzie bardziej patriotycznie...
Brawo brawo tak trzymaj tylko jak popatrzyłem na ten filmik to on tam oprócz gitary używa jeszcze całego zestawu innych instrumentów bo jest i harmonijka ustna, jest bęben jakieś talerze jak już to wszystko opanujesz i będziesz zabawiał używając jednocześnie tych instrumentów śmiało wal z numerem konta
.png)
.png)