Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacka TV

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krzysiekm
Croentuzjasta
Chorwacka TV

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 22.07.2004 19:09

Zawsze podczas pobytu w Cro oglądam sobie "ichniejszą" telewizję.Szczególnie "Dobro jutro, Hrvatska" podczas śniadania,aktualna pogoda,info,turystyka-taka nasza"kawa czy herbata"
Fajne też są popołudniowe wiadomości gdzie można zobaczyć fajne rejony chorwacji.

Do tego stopnia stałem się cromaniakiem,że gdy dowiedziałem się iż HRT jest na satelicie(przy okazji oglądania EURO 2004 z chorwatami i czechami) poleciałem do sklepu by kupić tuner cyfrowy!

Reasumując polecam wszystkim miłośnikom chorwacji zwrócenia uwagi na ich telewizję.Bardzo dużo jest o turystyce,budowie autostrady(obecnie na topie),przedstawiają ciekawe miejsca,campingi i plaże.
Najciekawszy ich program"Boje turizma" leci właśnie dzisiaj i w każdy czwartek o 21.05.Powtórka 05.30 rano.POLECAM!
HRT-TV1 i HRT-Plus jest czasami niekodowana szczególnie wtedy gdy są ich własne programy!!!

Dla zainteresowanych:

Hotbird6,13.0E
Frequency, MHz 12520
SR 27500
FEC 3/4

Program TV

.
Ostatnio edytowano 23.07.2004 04:49 przez Krzysiekm, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2004 19:55

Do niedawna oglądałem bez problemu HRT1, HRT2 i HRT3....ale ostatnio zakodowali...i są tylko chwile małe bez kodowania ( w odróżnieniu od TV Słoweńskiej - rozkodowanej na obu nationalnych kanałach lub TV Serbskiej czy Montenegro - także niekodowanych). Jeśli miałbyś Krzysiek jakieś kody na HRT to podeślij please... :lol:
Pzdr
romek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romek » 22.07.2004 21:41

Także śledzę w PL wydarzenia w TV chorwackiej i mam podobne problemy jak poprzednicy,niestety mam cyfrę gdzie program jest częściowo kodowany,ale czasem w wolnej chwili(naszej TV praktycznie nie oglądam) trafiam na jakiś fajny program lub wiadomości.Wspomniane TV sąsiednich krajów też mają czasem coś dla mnie interesującego,zwłaszcza widoki wybrzeża,itp.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko