Lubuszanin napisał(a):Chorwackie programy panstwowej TV sa zakodowane, ale tylko filmy i seriale....
slapol napisał(a):TV Sljeme jest niekodowany, więc najprostszy tuner cyfrowy powinien go odbierać, może zaprogramuj na nowo wszystkie częstotliwości.
drusilla napisał(a):CMC i HRT2 to moje marzenie Jakie tam koncerty puszczają Niestety z racji tego że mam kablowkę na razie nie do spełnienia Raczej specjalnie dla mnie nie dołączą do pakietu
Motoschiza napisał(a):slapol napisał(a):TV Sljeme jest niekodowany, więc najprostszy tuner cyfrowy powinien go odbierać, może zaprogramuj na nowo wszystkie częstotliwości.
dzwoniłem do n i potwierdzili mi że ich dekodery nie udostępniają tych kanałów.
KAMA napisał(a):drusilla napisał(a):CMC i HRT2 to moje marzenie Jakie tam koncerty puszczają Niestety z racji tego że mam kablowkę na razie nie do spełnienia Raczej specjalnie dla mnie nie dołączą do pakietu
DWA LATA I NIC SIE NIE ZMIENIŁAS!SZALONA KOBIETO!
NIIIIIIIIIIIEEEEEEEEESSSSSSSPPPPPPPPPPOOOOOOODZIANKA CALSKI DLA CIEBIE I MORSKIEGO PASA I KRACUSCITY!CAŁEJ RESZTY TEZ!
KAMA napisał(a):CALSKI DLA CIEBIE I MORSKIEGO PASA I KRACUSCITY!CAŁEJ RESZTY TEZ!
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko