kmichal napisał(a):... gdyby nie postój na granicy byłoby idealnie ... ...
Pozdrawiam.
My nawet kiedyś na granicy mandacik zarobiliśmy
A Zadar super jest, wprawdzie ostatnio byliśmy tam w lutym ale i tak super było
Beata W. napisał(a):My nawet kiedyś na granicy mandacik zarobiliśmy
Beata W. napisał(a):A Zadar super jest
Beata W. napisał(a):wprawdzie ostatnio byliśmy tam w lutym ale i tak super było
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):My nawet kiedyś na granicy mandacik zarobiliśmy
kmichal napisał(a):... a jak tam bywa zimową porą ... ... bo my jeszcze na zimowe ferie kierunku nie wybraliśmy ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):za przejechanie pierwszej pustej budki strażników
Beata W. napisał(a):było to zaraz po jakichś różnych zmianach na granicach więc ciężko było się połapać
Beata W. napisał(a):A zimą było bardzo przyjemnie, dość ciepło, kwitły różne kwiotki i praktycznie brak turystów
Beata W. napisał(a):Gdzieś jest moja zimowa relacja
Beata W. napisał(a):Na zwiedzanie Zadaru i Splitu to super czas
Beata W. napisał(a):do Dubrownika niestety nie dojechaliśmy bo trochę daleko było.
Beata W. napisał(a):A powiem Ci, że fajnie się jechało i szybko. Jak będziesz miał chwilę to zajrzyj Tu : https://www.cro.pl/pozdrowienia-od-pani- ... zdrowienia od pani wiosny
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):A powiem Ci, że fajnie się jechało i szybko. Jak będziesz miał chwilę to zajrzyj Tu : pozdrowienia-od-pani-wiosny-czyli-ferie-2017-w-cro-t51864.html?hilit=pozdrowienia od pani wiosny
... ale dlaczego mnie tam z Wami nie było, hmmmm ... ... 14 stron to łyknę na raz wieczorkiem ... ... super pomysł, już mi się zdjęcia podobają ... ... teraz to dopiero będę miał ból głowy ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a): A masz już jakieś pomysły?
Beata W. napisał(a):Wczoraj promocja na fajne loty z Berlina była ale ten Berlin mi jednak nie po nosie zupełnie
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a): A masz już jakieś pomysły?
... pomysłów i zaległych planów jest mnóstwo ... ...Beata W. napisał(a):Wczoraj promocja na fajne loty z Berlina była ale ten Berlin mi jednak nie po nosie zupełnie
... właśnie wieczorem zauważyłem, a nam ten Berlin bardzo pasuje ... ... tylko, że zarówno ja, jak i małżonka mamy trochę zawirowań w dziedzinie zawodowej i ciężko z takim wyprzedzeniem coś zaplanować, a taki pomysł na zimową Chorwację można prawie z dnia na dzień zorganizować ... ...
Pozdrawiam.
Powrót do Nasze relacje z podróży