AdamZ napisał(a):Jako czasowy podglądaczpodziękuję za konkretną opowieść i piękne widoki. Co najmniej równie udanego sezonu wyjazdowego 2019 życzę
... dzięki, że zaglądałeś ...
Pozdrawiam.
.png)
AdamZ napisał(a):Jako czasowy podglądaczpodziękuję za konkretną opowieść i piękne widoki. Co najmniej równie udanego sezonu wyjazdowego 2019 życzę
.png)
kmichal napisał(a):travel napisał(a):Ale ostatni post mnie zadziwił - możesz mi podać nazwę tej knajpy z obwodnicy Kłodzka, gdzie zatrzymaliście się na obiadek
... knajpa to zdecydowanie za dużo powiedziane - to zwykły McD ...... w trakcie tranzytu pozwalamy sobie na więcej ...
... co prawda nie jest to ten nowy odcinek obwodnicy, ale my do tej pory jeździliśmy zawsze przez miasto, więc dla nas cały ten odcinek omijający miasto jest "nową obwodnicą" ...
...
Pozdrawiam.

.png)
travel napisał(a):Ufff już myślałam ,że coś mi umknęło
travel napisał(a): Kłodzko z nową obwodnicą może startować do konkursu miast z największą ilością rond
.png)
kmichal napisał(a):travel napisał(a):Ufff już myślałam ,że coś mi umknęło
... na tym nowym odcinku to chyba nic nie ma ......
kmichal napisał(a):travel napisał(a): Kłodzko z nową obwodnicą może startować do konkursu miast z największą ilością rond
... nawet nie pamiętam ile tam jest rond ......
Pozdrawiam.
.png)

.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dzięki za relację,w której pokazałeś tyle pięknych miejsc
pomorzanka zachodnia napisał(a):Trpanj bardzo mi się spodobał, zwłaszcza, że jest dobrym punktem wypadowym. I te piękne zdjęcia...
...pomorzanka zachodnia napisał(a):I te piękne zdjęcia...
.png)
.png)
amatus1 napisał(a):Mikulov jest klimatycznym miejscem
amatus1 napisał(a):Bardzo fajna relacja, piękne fotki i te zachody słońca
amatus1 napisał(a):zachodzącego słońca z portu w Szybeniku:).
amatus1 napisał(a):Miło było wrócić dzięki Wam w te miejsca gdzie stawialiśmy pierwsze kroki w Chorwacji:)
...Powrót do Nasze relacje z podróży