Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witajcie! Jak w temacie czy ktoś z Was w tym roku planuje wakacje z Heinz Reisen?? Czytałam w necie dużo pozytywnych komentarzy i zastanawiam się czy są już jacyś ochotnucy na ten rok:) Pozdrawiam ciepluśnie:)
Pytanie do kor_nick jak według Cienie mam uzyskać informacje na temat tego biurajezeli nie wymienię go z nazwy?? a jak ludzie podają namiary na pokoje w Chorwacji to to nie jest reklama??
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę, w szczególności danych kontaktowych osób wynajmujących apartamenty (adresy www i e-mail, numery telefonów itp.).
Tego zapisu starałbym się trzymać. Pozostaje kwestia uporczywości i częstotliwości używania nazw własnych w szczególności tak jak powyżej biura podróży. Tu podejście będzie indywidualne dla każdego przypadku. Jeśli uznamy że pytania Usera/Userów wykraczają poza zwykłe zainteresowanie i noszą znamiona działalności reklamowej posty zostaną usunięte. Ocena Moderatorów będzie subiektywna i jednocześnie nie będzie podlegać dyskusji.
Jadę do Chorwacji pierwszy raz i w życiu nie przyszło mi do głowy jechać z biurem podróży... po co???? , a że nie wspomnę o pytanie o biuro podróży tutaj - tak naprawdę wszystko można zaplanować i zorganizować samemu czytając wyłacznie to forum.
Koleżanko zastanów się czy nie lepiej byłoby wydać ten nadmiar pieniędzy, który zamierzasz zapłacić w biurze, na coś przyjemnego w Chorwacji.