pocztówka28 napisał(a):Pytanie troszkę z innej beczki,ale dotyczy września O której we wrześniu robi się ciemno w Cro? Tak jak w Polsce?
sneer napisał(a):Wiem, że nie można ufać serwisom pogodowym, ale jak widzę na niektórych stronach pogodowych 15 stopni w Chorwacji na początku września to za przyjemnie się nie robi
maniust napisał(a):Odnośnie pogody we wrześniu to nie martwię się , będzie na mur.W zeszłym roku po 12 września na 11 dni jeden dzień padało - 10 dni skwar.Temp. 25-30 stopni w słońcu ....woda nie wiem , ale cieplutka była.
KAALA napisał(a):Karlovaćko dla tego, kto przepowie najlepszą pogodę (i się sprawdzi) we wrześniu. W tym roku Cro w pierwszej połowie września, więc jestem osobiście zainteresowana prognozami.
A na poważnie - na początku wrześnie od paru lat następuje chwilowe załamanie pogody. Im jesteś "niżej" w Cro tym krócej to trwa. W moim przekonaniu lepszy wrzesień niż czerwiec bo Jadran jest cieplejszy po całym lecie
PETERENZO napisał(a):KAALA napisał(a):Karlovaćko dla tego, kto przepowie najlepszą pogodę (i się sprawdzi) we wrześniu. W tym roku Cro w pierwszej połowie września, więc jestem osobiście zainteresowana prognozami.
A na poważnie - na początku wrześnie od paru lat następuje chwilowe załamanie pogody. Im jesteś "niżej" w Cro tym krócej to trwa. W moim przekonaniu lepszy wrzesień niż czerwiec bo Jadran jest cieplejszy po całym lecie
A dokąd jedziesz dokładnie? Zaraz napiszemy pogodę.
mamaZuzi napisał(a):ojej widze,że sporo osób jedzie we wrześniu My wyjeżdżamy z Lublina 3 września ( na 11 dni ),jedziemy z 2letnim szkrabem Może by tak jakieś spotkanko?
zq_lbn napisał(a):mamaZuzi napisał(a):ojej widze,że sporo osób jedzie we wrześniu My wyjeżdżamy z Lublina 3 września ( na 11 dni ),jedziemy z 2letnim szkrabem Może by tak jakieś spotkanko?
MamoZuzi - wyjeżdżamy z LBN 04.09 rano i lądujemy praktycznie w tym samym miejscu (był w planach Pisak, ale chyba wylądujemy w Breli lub w jakimś innym miejscu w okolicach Makarskiej). Napiszcie do mnie na adres, który znajdziecie w profilu. Będziemy 10 dni na miejscu, więc powrót w tym samym terminie. Na 2 autka jeździ się raźniej i jakby nie patrzeć - bezpieczniej.
KAALA napisał(a):Masz jakieś znajomości??? Załatwisz fajną pogodę na wrzesień?
Jadę do Jelsy (4-11.09) a następnie do Orebica (11-18.09). To Karlovaćko jak najbardziej aktualne, zwłaszacza, że 7.09 w Jelsie jest spotkanie cromaniaków