alurka napisał(a):...jadę zaraz 2.09 ...powinno być ładnie.
Ładnie to będzie obowiązkowo i bezdyskusyjnie ...
Też staram się/planuję wyjechać drugiego września, więc inaczej być nie może ...
alurka napisał(a):A jeśli nie- to ja już Afrykę mam teraz
Wystarczy mi tropików.
alurka napisał(a):No to uff....jadę zaraz 2.09 ...powinno być ładnie.
marock napisał(a):A ja zaplanowałem swoje pierwsze wakacje w Chorwacji na 7-17/09. Bałem się rezerwować coś w lipcu czy sierpniu ze względu na upały (tak jakby ich nie było teraz u nas ) i to że jedziemy z małym dzieckiem (tak jakby teraz się nie męczyło w te upały w mieście ).
Generalnie jak będzie chłodno (poniżej 25 stopni) i deszczowo (więcej niż 2 dni) to będą to moje ostatnie wakacje w ogóle, bo mnie żona utopi w Adriatyku
alurka napisał(a):weldon napisał(a):alurka napisał(a):...jadę zaraz 2.09 ...powinno być ładnie.
Ładnie to będzie obowiązkowo i bezdyskusyjnie ...
Też staram się/planuję wyjechać drugiego września, więc inaczej być nie może ...
Na ile jedziesz?:)
mamaZuzi napisał(a):ojej widze,że sporo osób jedzie we wrześniu My wyjeżdżamy z Lublina 3 września ( na 11 dni ),jedziemy z 2letnim szkrabem Może by tak jakieś spotkanko?
mamaZuzi napisał(a):ojej widze,że sporo osób jedzie we wrześniu My wyjeżdżamy z Lublina 3 września ( na 11 dni ),jedziemy z 2letnim szkrabem Może by tak jakieś spotkanko?