PETERENZO napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Wżeszeń jest piękny Rajski mieszonc Idealny do odwiedzania goroncych państw poudńowych .Na końcu jestem urodzony wżeszniu ha ha
Josko - ja też z września. Gorąco tym samym pozdrawiam!
Waga czy pana?Ja sie oczewyście tradicionalno wyberam na spotkanie z mojom Chorwackom rodzinkom w mojim ukochanym Splitu na dwadeszcia dńi w wżeszniu.PETERENZO napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Wżeszeń jest piękny Rajski mieszonc Idealny do odwiedzania goroncych państw poudńowych .Na końcu jestem urodzony wżeszniu ha ha
Maniust wytame serdecznie w klubie wżeszowcuwmaniust napisał(a):PETERENZO napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Wżeszeń jest piękny Rajski mieszonc Idealny do odwiedzania goroncych państw poudńowych .Na końcu jestem urodzony wżeszniu ha ha
Dołączę do grona wrześniowców.
........a ponadto :
3- razy wrzesień
2009 - Istria - pół dnia deszczu na 2 tyg.
2010 - Dalmacja - zero deszczu , ale 1 dzień bora na 2 tyg.
2011 - Dalmacja - pełna lampa przez 2 tyg.
.......i jak wybiorę się kolejny raz w 2013 r. to napewno też tylko wrzesień.
Marysia Ranczka napisał(a):Zależy na co człowiek liczy jeżeli na plażowa pogodę to nie ma szans jeżeli na 20 stopni w najcieplejszym momencie dnia to tak.
Maciej napisał(a):Marysia Ranczka napisał(a):Zależy na co człowiek liczy jeżeli na plażowa pogodę to nie ma szans jeżeli na 20 stopni w najcieplejszym momencie dnia to tak.
Cóż za głęboka analiza meteorologiczna, widać mój termometr przez wiele wrześniowych wakacji w cro mnie oszukiwał
zarazka_ napisał(a):W połowie września wybieram się do Chorwacji i chciałam zapytać jakie są mniej więcej temperatury w tym czasie. Czy klimatyzacja będzie mi potrzeba w pokoju czy da się wytrzymać bez niej?
Marysia Ranczka napisał(a):Zależy na co człowiek liczy jeżeli na plażowa pogodę to nie ma szans jeżeli na 20 stopni w najcieplejszym momencie dnia to tak.