Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja We WrzeŚniu Z Dzieckiem 3 Letnim Gdzie PojechaĆ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
stentor
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stentor » 29.04.2010 07:20

hej!
Ci co byli w 2009 i szukali info gdzie wyjechac na forum napiszcie jak było!
rapez
Croentuzjasta
Re: Chorwacja We WrzeŚniu Z Dzieckiem 3 Letnim Gdzie Pojecha

Nieprzeczytany postnapisał(a) rapez » 29.04.2010 14:27

Paulina&Marek napisał(a):...Będziemy jechać z małopolski jaką trasę obrać?

My ( z córeczką 4latka) jedziemy ze Szczawnicy (Małopolska) w ostatni wekend sierpnia na 14 dni (28.VIII-12.IX). Wyspa Mali Lošinj, ale przejazdem będziemy też na KRK i Cres. Znam te wyspy i polecam. Zapraszamy.
Najlepsza (chyba) i "najtańsza" trasa to przez Słowacja-Węgry. Słowacja-Austria-Słowenia; bardziej mnie męczyła, opłaty większe, spory ruch itp.
Na Cres masz 1000km (Pag, trtoche więcej), KRK jeszcze mniej ok 900km. Pogoda pewna (nawet gdy na lądzie pada deszcz).
alurka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alurka » 02.05.2010 11:58

My jedziemy 4.09 na 8dni na Lanternacamp:) licze na dobrą pogodę.
Do Zatonu już się nie dostałam na kemping:( ale Istria też fajna!
Myślę, że kemping to dobre rozwiązanie dla rodzin z dziecmi! ja mam 3 i 6 latków.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Chorwacja We WrzeŚniu Z Dzieckiem 3 Letnim Gdzie PojechaĆ? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone