Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

chorwacja we wrzesniu - gdzie? aby jeszcze coś się działo...

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
crusher1988
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) crusher1988 » 16.06.2013 11:34

Witam, wybieram się w tym roku we wrześniu do Cro. 2 ostatnie lata również byłem we wrześniu w Makarskiej.
Ale żona mówi że czas ruszyć się gdzie indziej. I tu pytanie... wiem że muszę ruszać na południe dalmacji, czyli w okolice Makarskiej, bo tam jeszcze najcieplej we wrześniu, ale pytanie gdzie ? Przydało by się aby jeszcze miasto żyło wieczorami aby było gdzie potupać nóżką i gdzieś posiedzieć w knajpce. wiek 25-30 lat.

wiec jaką miejscowość polecacie ? a może nie dalmacja ? tylko coś innego ?

czekam na informacje :) serdecznie pozdrawiam :)
Ostatnio edytowano 04.08.2013 06:05 przez crusher1988, łącznie edytowano 1 raz
bonar
Cromaniak
Re: chorwacja we wrzesniu - gdzie ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 16.06.2013 14:36

Moja propozycja to Vodice, 145km na północ od Makarskiej.
:papa:
crusher1988
Odkrywca
Re: chorwacja we wrzesniu - gdzie ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) crusher1988 » 04.08.2013 06:04

podbijam jeszcze raz temat. tyle ze juz plus minus zdecydowalismy sie czego chcemy :)

na pewno musi to byc dalmacja ( aby góry byly za plecami )
a reszta jak wyzej, cos z muzyka aby mozna bylo poskakac ( moze to byc knajpka zmieniajaca sie wieczorem w male disco ) i nie musi to byc jakas super wielka miescina. w cro bede od 1 wrzesnia... cos sie jakies ciekawe miasteczko w tych rejonach ?
Ania_mama
Plażowicz
Re: chorwacja we wrzesniu - gdzie? aby jeszcze coś się dział

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania_mama » 04.08.2013 21:06

Witam
My również ruszamy od 1-8 września. zdecydowalismy się na Rogoznice nadal szukamy noclegu chociaż już coś nam wpadło ale ceny 40-45e nie wiem czy nie za drogo i czy nie jechać jednak w ciemno i się trochę potargować :)
roverek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) roverek » 06.08.2013 17:02

Witam Was. To pewnie gdzieś tam się miniemy na miejscu. My jedziemy ze znajomymi w nocy z 30.08/01.09 jednym samochodem. Przystanek na 1-2 dni w Plitwicach (o ile pogoda na zwiedzanie będzie sensowna). Póżniej zamierzamy zakotwiczyć w PODACY (o ile inne miejsce po drodze wcześniej nas nie urzeknie :oczko_usmiech: ).
Jedziemy w ciemno. Na ile dni - to się jeszcze okaże, bo bardzo chciałbym też obejrzeć Czarnogórę. Z wielu wątków tutaj wynika, że w tym okresie nie ma raczej problemów ze znalezieniem miłego lokum w rozsądnej cenie - więc uznaliśmy, że nie będziemy brać kota w worku.
Jak coś to szukajcie srebrnego Mondziaka na oświęcimskich blachach :papa: .
adi_tiger
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adi_tiger » 06.08.2013 17:13

Wiesz co. Ja jestem 3 raz w Makarskiej :d wiek 22 lata wiec wiadomo, jest co robic. Przekonaj zone takiego miejsca jak Makarska nie ma :d
bartolomeo171
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartolomeo171 » 06.08.2013 17:39

Ja z rodziną ten sam termin i ten sam kierunek :)
aga_stella
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga_stella » 06.08.2013 17:48

Będziecie niewiele dalej, ale może Tucepi. My byliśmy tam po 10 września, ale jeszcze załapaliśmy się na grajków (raz). Było to w pobliżu portu. Impreza była na zewnątrz. Jednak już od 14 września prawie nic się nie działo (ale wy będziecie dużo wcześniej). Idąc promenadą od portu w kierunku Makarskiej jest fajny bar, ładne podświetlenia, mały basen, ale nie nie wiem czy działa on we wrześniu. Byliśmy obok niego po godz. 21. Otwarty był, ale ludzi brak. Może rozkręca się później? A może ktoś będzie wiedział coś więcej i ci podpowie.
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 10.08.2013 12:14

Polecam Baśkę na Krk tam zawsze coś się dzieje :D
Piotr83
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr83 » 27.08.2013 12:57

witam, z żoną wybieramy się 13.09-27.09 do południowej Chorwacji, mamy dwa miejsca wolne. :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone