Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli autokarem to wyspy Kvarneru i wyspy w Dalmacji odpadają
A gdzie żeś się tego dowiedział Gdybym nie miał auta, to autokarem pojechałbym do Rijeki a stamtąd promem np na Hvar albo na Korculę i mam wczasy git majonez
Rysio napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli autokarem to wyspy Kvarneru i wyspy w Dalmacji odpadają
A gdzie żeś się tego dowiedział Gdybym nie miał auta, to autokarem pojechałbym do Rijeki a stamtąd promem np na Hvar albo na Korculę i mam wczasy git majonez
Rysio napisał(a):E tam trudne. Schody na prom wcale wysokie nie są Łatwiejsze to niż objechanie Słowenii
Janusz Bajcer napisał(a):Harnaś napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków.
Piszę tutaj ponieważ przeglądam i przeglądam a wybór spory, wszędzie pięknie i wszędzie by się pojechało
Ładnie na wyspach w Zatoce Kvarner
Samochodu nie posiadam więc w grę wchodziła by podróż samolotem lub autokarem.
Jeśli samolotem, to okolice Splitu lub Dubrovnika.
Jeśli autokarem to wyspy Kvarneru i wyspy w Dalmacji odpadają
Harnaś napisał(a):jakie miejsce polecacie na pierwszą podróż?
Harnaś napisał(a):Samochodu nie posiadam więc w grę wchodziła by podróż samolotem lub autokarem.
Harnaś napisał(a):Wybieram się z kobietą więc mile widziane wypowiedzi kobiet gdzie zabrać kobietę w podróż do Chorwacji
PETERENZO napisał(a):Harnaś napisał(a):Samochodu nie posiadam więc w grę wchodziła by podróż samolotem lub autokarem.
Jeżeli Panna lubi spontaniczność to zastanowiłbym się nad stopem, dołączeniem do innej imprezy, ekipy - to taniej i zabawniej. Autokar to nuda i zmęczenie. W ostateczności samolot.
itd...BeJur napisał(a):Pete ... jestem i zawsze byłam spontaniczna, ale zaproponowanie stopa z obcą ekipą w drodze do Cro ......... dzięki Ci bardzo ....
Harnaś napisał(a):.. gdzie zabrać kobietę w podróż do Chorwacji
PETERENZO napisał(a):Miałem wrażenie, że pisałem do Harnasia
To o czym piszesz napisałem w pierwszej osobie - że to ja zastanowiłbym się itd... Pisałem o własnych wspomnieniach i marzeniach. Czy ktoś z tego skorzysta? Nie wiem. Ja myślałbym o tych wakacjach właśnie w ten sposób.
Jeżeli myślisz inaczej to napisz o tym, ale nie koniecznie w kontekście mojej wypowiedzi.
Harnaś - życzę udanej zabawy. Trochę Ci zazdroszczę!