napisał(a) Biker_HR » 20.02.2010 20:30
mkm napisał(a):Osobi¶cie znam nawet podobnych Bikerowi Chorwatów... Jeden z nich powiedzia³ kiedy¶, ¿e '' Hitler wcale nie by³ taki z³y jak go maluj± . Zgoda , wyrz±dzil wiele z³a , ale te¿ uczyni³ wiele dobrego , szczególnie dla nas Chorwatów ''
Bravo, ja Vam se najdublje zahvaljujem, jer ovaj Vas post najviše govori o VAMA, vasoj prevrtljivosti, vasim manipulacijama, lazima i vasim podmetanjima prema drugima!
Vi si uzimate za pravo pisati na ovome forumu stvari koje sam ja citirao, u kojima tvrdite da je Europa i svijet pogrijesio, jer je osudjivao srpske zlocine. Vi ocito volite srbe, pa zato podrzavate njihovu agresiju, i opravdavate njihove zlocine!
A kad se netko pobuni protiv vaseg tako nakaradnog pisanja, Vi ga automatski proglasavate nacionalistom, fasistom i pobornikom Hitlera! Nema sumnje, vrlo ste vjesti u vasoj propagandi, lazima i podmetanjima!
Vjerojatno je to neka stara komunisticka skola iz istocnog bloka? Jesu li vas u partiji tako dobro naucili siriti propagandu i manipulacije, ili u tajnoj sluzbi?
To je stari i poznati komunisticki trik - svakoga tko ti se politicki ne svidja - poroglasi fasistom i prijateljom Hitlera. Prljavo do kosti, ali trik pali.