Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja w TV

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran
Chorwacja w TV

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 22.07.2005 15:08

Dzisiaj 22.07. na kanale TRAVEL o godzinie 21.00 wyemitowany zostanie film o pld Chorwacji,powtorka jutro w sobote o 9.00, 13.00 i 18.30.Kolejna czesc o pln Chorwacji zostanie wyemitowana w srode 27.07 o 23.30, we czwartek 28.07 o 11.30 i w piatek 29.07 o godzinie 21.00. Z kolei w serii "Żyłka podróżnicza" rowniez na kanale TRAVEL we czwartek 28.07 o godzinie wyemituja rowniez program ogolnie o Chorwacji. Niestety programy o pld i pln Chorwacji prowadzi nieprawdopodobny kretyn(brytyjczyk), ktory uwazajac to za zabawne Primosten nazywa Princetown.Bracia Kaczynscy do spolki z Giertychem zrobiliby pewnie z nim porzadek,po obejrzeniu programu,zrozumiecie o czym pisze.Milego ogladania.
grek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grek » 23.07.2005 07:48

Oglądałem ten program.
Fajnie było ponownie zobaczyć chociażby Dubrownik. Ponadto w programie zaprezentowano Split (dość dużo czasu mu poświęcono), a także Medjugorje, Trogir, Primosten.
Miłą atmosferę programu, burzyly idiotyczne wstawki prowadzącego, ale zainteresowanym powinno się spodobać.
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 23.07.2005 11:48

Fajnie to sobie opoglądać na spokojnie w domku.
Ja często oglądam HRT na satelicie.
Mam już swoje ulubione programy:

Pn 18.45 Malo misto
Śr 13.20 Boje turizma
Pt 21.10 Ljeto u gradu
N 13.20 More
No i wiadomości ;)

Wczoraj był przez 1,5h Trogir
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 23.07.2005 12:39

FAKTYCZNIE TEN ANGOL TO KRETYN. A CHORWACJA PIEKNA.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 24.07.2005 11:42

Krzysiekm napisał(a):Fajnie to sobie opoglądać na spokojnie w domku.
Ja często oglądam HRT na satelicie.
Mam już swoje ulubione programy:

Pn 18.45 Malo misto
Śr 13.20 Boje turizma
Pt 21.10 Ljeto u gradu
N 13.20 More
No i wiadomości ;)

Wczoraj był przez 1,5h Trogir

niestety ja mam tylko kablowke,wiec o chorwackiej TV moge zapomniec a szkoda.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone