wszystkim, którzy faktycznie chcą wypocząć. Jedyny mankament- szybko robi się ciemno niestety.
.png)
.png)
arturac napisał(a):ukryta reklama latarek?
czy może niewinny początek jakiejś mini relacji?śmiało wklejaj zdjęcia i pisz, pisz, pisz, puki jeszcze jasno jest:)
pozdrawiam
.png)
Krystyna napisał(a):Witam wszystkich. Przegladam w tej chwili forum i widzę, ze zachwycacie sie pogodą we wrześniu. Ja w tym roku wyjechałam do Chorwacji 7.10, byłam w Baskiej Vodzie, była cudowna pogoda, woda cieplutka. Polecam ten okres
wszystkim, którzy faktycznie chcą wypocząć. Jedyny mankament- szybko robi się ciemno niestety.
.png)
.png)
.png)
Tomasz W napisał(a):Ciekaw jestem czy na początku października są jacyś turyści? Jak jest ich dużo? A jak z cenami noclegów? O ile są niższe? Czy knajpki działają jakieś? Oczywiście przy świetle sztucznym bo ciemno się robi wcześniej...
.png)
tygrys500 napisał(a):Apartamenty pewnie po 8-10 euro
.png)
alessandro1977 napisał(a):Dzisiaj w Rovinj ( 05.10.2012 r. ) lampa od rana do wieczora...oczywiście ranek i wieczór lekko chłodny ale temperatura w dzień oscylowała wokół 30 C...chciałem aby było ciepło i nie padało ale dzisiejsza pogoda przeszła moje najśmielsze oczekiwania![]()
Taka sama pogoda panowała od wtorku w Italii ( dzisiaj pierwszy dzień w cro ) i mam nadzieję, że tak pozostanie do wtorku