Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

chorwacja

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 16.03.2006 21:36

slapol napisał(a):...ale Madzia ma swojego MENA...i ja w te tryby bym palucha nie pchał.... :wink: Pozdravki

pchał nie pchał .... pogadać zawsze warto :wink:
a nie zeby zaraz paluchy pchać.... oj Slapciu musiałbym mieć twój charakter 8)
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 16.03.2006 22:12

a ja już myślałam ze nikt nie bywa w moich stronach :) a tu proszę-jak miło się zrobiło :D na stopa w pojedynkę chyba bym się obawiała-ale skoro mamy jechać wszyscy... :wink:
Przy następnej wizytacji w Pile...miło by było gdybyś się odezwał :lol: pogaduchy integracyjne-wskazane (men nie dresiarz :D proszę się nie bać)
Pozdrawiam
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 16.03.2006 22:15

VOID napisał(a):
slapol napisał(a):...ale Madzia ma swojego MENA...i ja w te tryby bym palucha nie pchał.... :wink: Pozdravki

pchał nie pchał .... pogadać zawsze warto :wink:
a nie zeby zaraz paluchy pchać.... oj Slapciu musiałbym mieć twój charakter 8)

void jutro szaleję w mieście u ciebie :D babskie zakupy-będę z teściową, w którym miejscu moge liczyć,że się zatrzymiesz? :D Aktualne cały czas? :P :P
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 16.03.2006 22:25

czyżby podboje Bydgoszczy się zapowiadały ? trzeba brać rycerską w gotowość postawić :wink:

Jutro jestem cały czas na miejscu (chyba ze coś wypadnie) jak coś to pisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

lub na GG 1960698

PZDR
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 16.03.2006 22:29

Brać rycerską 8O jeszcze nikt o mnie tak nie walczył :D :!:
Nie zasnę....tyle wrażeń :)
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 16.03.2006 22:33

nie zaśniesz powiadasz ?? no i dobrze :wink: bo cóż za pożytek ze śpiącej białogłowy jest ?? hmmm.....

8)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 16.03.2006 23:05

slapol napisał(a):
VOID napisał(a):
madzia1981 napisał(a):proponuję na stopa :D Jeszcze nigdy sie tego nie podjęłam mogłoby byc super :D :D

a byłem wczoraj w Pile......i mogło być tak miło 8) taka kobitka na stopa i do tego sama się do autka pcha .......
szkoda gadać
ale może następnym razem .... któż to wie

Dam Ci znać jak będę w okolicy ....

Karol,
ty se z pilskich dziewczyn żartów nie rób, sam tam bywam wielokrotnie (bo firma, w której pracuję ma tam nieruchomość do zainwestowania)...ale madzia ma swojego MENA...i ja w te tryby bym palucha nie pchał.... :wink:
Pozdravki

i tak slapciu pisze swoje pierdoły ,a grono współwielbicieli(to ci co sami siebie wielbią we własnym gronie :wink: ) klaska,może zmień slapciu ksywkę na klakier mruczuś :D
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 17.03.2006 10:45

Karolku...ja tez zaglądam do tego wątku!!!!!!!!!!!

nie za bardzo sie kolega rozhulał???:):):)
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone