Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja Sierpień 2008 -dwa tygodnie, dwa motory, 3500 km:)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 02.01.2009 12:39

Wreszcie mi się udało "na raz" i 'w całości". Przez całe święta mówiłam, że "po świętach poczytam" - i tak też się stało, ale jednocześnie się skończyło :cry:

Pandrew86 - ja muszę trochę "po babsku" - chłopaki na motorach to rzecz normalna, ale dziewczyny na motorach to dopiero coś!!! Gosia rules :D

pozdrawiam :papa:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 02.01.2009 12:53

pandrew86 napisał(a):Może się to wydać niektórym idiotyczne, ale mam prośbe - jeżeli czytałeś moją relacje wpisz się i jednym zdaniem opisz swoje odczucia.

No pewnie, że czytałam!!! Jakże nie czytać takiej opowieści! :D :D :D
Świetna wyprawa i fajna szybko napisana relacja. 8)
Razem z Wami mogłam odczuwać radość, zachwyt otaczającym krajobrazem i zmęczenie jazdą.
Gratuluję i dziękuję!!! :D

Pozdrawiam i najlepszego w Nowym Roku!
Cudownej krymskiej wyprawy i nie tylko! :D
Jola
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.01.2009 12:57

Czytałem i ...po pierwsze moto więc już OK. Mam za dużo sprzętów do zabrania i tu zawsze jest problem.
A po drugie poznaję dotychczas niepoznane i to w każdej relacji jest najważniejsze. A tym razem z siodła.
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 02.01.2009 13:07

Przeczytałam Wasze przygody jednym tchem. Oczami wyobraźni z Wami pędziłam na motorze po cudownej Cro. Zawsze podobało mi się takie spędzanie wakacji. Pełen ukłon dla Gosi, musi być bardzo odważna i przebojowa. To raczej rzadkość , śmigająca na motorze dziewczyna. 8O
Pozdrawiam "Noworocznie" i życzę wielu tak wspaniałych wypraw. :papa:
Diego10
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego10 » 02.01.2009 15:09

Fajna relacja dziękuje za troszeczkę ciepełka w ten zimowy dzień.
Pozdrawiam
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 02.01.2009 21:15

Czytałam z wypiekami na licu! Superrelacja. Dzięki za mile spędzony czas. Szkoda, że to już koniec.
Pozdrawiam
Marek73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek73 » 05.01.2009 11:53

Wreszcie po Sylwestrze udało mi się nadrobić zaległości. Wspaniała przygoda.
Jednak obiektywnie muszę stwierdzić, że uroda Forumowiczek jest w stanie w znacznym stopniu przyćmić piękno Chorwacji :D
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 05.01.2009 17:31

Hm ...
To chyba pierwsza prośba na forum cro.pl o wpis na koniec przeczytanej relacji?

Ok.

Szybka relacja, bez lejwodostwa :wink: (woka takie lubi w szczególności).
Wiele ciekawych miejsc (to lubimy wszyscy).
A zdjęcie poniżej pasowałaby do maslinkowych spacerów po wąskich uliczkach (dziewczyny są nawet nieco podobne do siebie :D )

Obrazek

Jestem pełna podziwu i uznania dla Twojej Dziewczyny.
Pozdraviam i życzę realizacji planów (i tych zakupowych, i tych wyjazdowych)
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 05.01.2009 18:34

I ja się wpiszę :) .

To, że podziwiam Was (zwłaszcza Gosię) za niekonwencjonalny sposób podróżowania, to rzecz oczywista... Ale Wasze wakacyjne wspomnienia przeczytałam nie tylko dlatego, że zwiedzacie Cro nieco inaczej, niż forumowa większość, lecz również i z tego powodu, że po prostu miło się czytało i oglądało 8) .
Gdy znikałam z forum na tydzień i ciut, jeszcze Twojej opowieści nie było. Wracam - jest :) , ale jednocześnie trafiam i na jej koniec :( . Może wydłużysz relację chociaż trochę, o jakieś dodatkowe fotki na ten przykład?

Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych wspaniałych wypraw (także tych nie-motorowych).
jerzy26
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerzy26 » 05.01.2009 21:29

Preferuję samochód, ale relacja wspaniała, przeczytałem jednym tchem, wspaniale się czyta i ogląda zdjęcia,
gratuluję,
dziękuję,
i życzę Wam wszystkiego dobrego :lol: 8) :wink:
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 06.01.2009 13:38

Wooow 8O :!: Gratulacje! Taaaka podróż! widzieliście kawał Chorwacji za jednym zamachem :D . No i sposób podróżowania godny podziwu, ja tam nie wiem jak bym się zabrała, a gdzie ekspres do kawy bym zapakowała :?: :wink: A tak powaznie znam jednego takiego, co mu sie marzy taka podróż, ale raczej na innym motorze... Myślę, że jeszcze wszystko przed nami, jak już będziemy dziadkami, wbijemy się w skórki i w drogę :lol: .
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 06.01.2009 15:32

Miałam krótką przerwę w wizytowaniu na forum, ale za to jak wróciłam to przeczytałam jednym tchem.
Bardzo fajną przeżyliście przygodę, jestem pełna podziwu dla pani Twojego serca-jak taka drobna, prześliczna dziewczyna sprostała tyle dni i km na takim wielkim motorze?
A na wasz camp w Omisie trafiłam podczas zeszłorocznego spaceru w tym mieście. Taki chyba był wjazd prawda?

Obrazek
pandrew86
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pandrew86 » 06.01.2009 15:36

madzia1981 napisał(a):Miałam krótką przerwę w wizytowaniu na forum, ale za to jak wróciłam to przeczytałam jednym tchem.
Bardzo fajną przeżyliście przygodę, jestem pełna podziwu dla pani Twojego serca-jak taka drobna, prześliczna dziewczyna sprostała tyle dni i km na takim wielkim motorze?
A na wasz camp w Omisie trafiłam podczas zeszłorocznego spaceru w tym mieście. Taki chyba był wjazd prawda?

Dokładnie taki :)
Ostatnio edytowano 06.01.2009 17:26 przez pandrew86, łącznie edytowano 1 raz
krzyso
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzyso » 06.01.2009 17:05

Relacja super! Byłem dwa razy autem i w tym roku się wybieram ale od poczucia smaku Cro marzy mi sie podróż motocyklem (ale ja choperem)
Pozdrawiam Krzyso
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 08.01.2009 10:31

Kto wie? Moze dożyjemy czasów, że motorków na polskich rejestracjach będzie więcej niż na czeskich i niemiaszkowych czy żabojadzkich? :D

Albo autko i przyczepka z jednośladami :)

Ja np. sobie nie wyobrażam wyjechać na polskie ulice... Dziury, deszcze, kierowcy, co chcą Cię upolować...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja Sierpień 2008 -dwa tygodnie, dwa motory, 3500 km:) - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone