Crokuski napisał(a):Torac, tym razem to ty wrzuć na luz. Jeśli chodzi o moją znajomą to już odpisałem kilka wiadomości wcześniej. Nie zamierzam jej rozliczać dlaczego nie wykonała postawionego zadania. Nie jestem tak dociekliwą osobą jak Ty. Jedno wiem. Spędziłem z nią wiele godzin na Skype podczas których dzwoniła do znajomych. Powtórzę raz jeszcze: załatwiła nam apartamenty, ale nam nie odpowiadały. Czy Ty masz tak dużo czasu i energii w życiu, żeby siedzieć na Skype z kimś godzinami i starać się załatwić mu powiedzmy np: żywność bezglutenową ? Bardzo cię proszę usiądź na telefonie, obdzwoń znajomych sklepikarzy, siedź godzinami a ja potem spytam cię dlaczego nie znalazłeś mi w hipermarkecie np. płatków śniadaniowych bezglutenowych. Przecież tam jest tyle płatków! Pozwolisz jednak, że nie będę miał do ciebie pretensji ? Torac, ja nie węszę spisku, to ty się czepiasz tego co piszę ! Dlaczego nie zapytasz mnie o sprawy które na tym forum są najważniejsze, np. o cenę wycieczek na Hvar w tym roku. Nie, ty wolisz siedzieć z ołówkiem w ręku i odnotowywać do czego by się tu przyczepić w wypowiedzi. Apartamenty w Duce były dla nas trzymane. Tam na szczęście nie ma takiego tłoku jak w Makarskiej, może dlatego. Nie wiem. Nie wiem także dlaczego pan który załatwił nam apartamenty w Makarskiej przyjechał na skuterku a nie na rowerze. Co by tam jeszcze z mojej wypowiedzi wyłowić... Wiem ! To niemożliwe, że Chorwaci szybko wybudowali tunele na autostradach. To się kupy nie trzyma.
Wyluzujmy. Cieszę się że Ci sie wakacje udaly. Pozdrav