Witam wszystkich Cro maniaków
Mam nadzieję, że znajdę tu pomoc albo chociaż małą podpowiedź.
Mam zamiar tegoroczne wakacje spędzić z rodziną w Cro. Przymierzałam się do niej wielokrotnie ale ciągle wydawało mi się, że dzieci są za małe i nie damy rady...Teraz synkowie będą mieli 4 i 8 lat i czas ruszyć tyłki Problem polega na tym,iż jeden z nich źle znosi podróż autem i zostaje nam samolot..Jako, że urlop przypada nam na pierwszą połowę sierpnia tym bardziej, samolot wydaje mi się sensowniejszy. Sprawdziłam loty Eurolotu i za bilety za nas wszystkich wyszłyby ok. 3tys. No i teraz pojawia się problem. Potrzebowalibyśmy jakiejś fajnej kwatery, z gospodarzami którzy mogliby zapewnić nam transfer z lotniska i spowrotem. Do wyboru mam Zadar, Split i Dubrownik, i w miarę niedaleko nich szukałabym noclegu. Oczywiście nie mając samochodu pod ręką kwatera musiałaby być dość blisko plaży, jakichś knajp z jedzeniem, tudzież atrakcjami lokalnymi...Lubimy zwiedzać i się "szwendać" więc odpada tylko i wyłącznie brodzenie po wodzie i leżenie plackiem Wiem, że to spore wymagania i może być trudno z realizacją, ale właśnie dlatego szukam tutaj pomocy Wiem, że sporo z Was jest starymi wyjadaczami w tym temacie, to może znajdą się jakieś namiary na konkretne kwatery i ich właścicieli ??? Z góry byłabym baaardzo wdzięczna za jakąkolwiek pomoc i rady
Pozdrawiam serdecznie, Agata.