Puzzle1 napisał(a):Myślę , że źle robicie wystawiajac negatywne opinie o Oliwce. To forum powstało , żeby pomagać innym zagubionym w CRO. Oliwka zwróciła się do Was jako do specjalistów, proszac o pomoc. A Wy od razu skarciliście ją za to ,że nie jest w temacie. To ,że WY starzy wyjadacze umiecie poruszać sie po tym forum i dużo wiecie o CRO, nie znaczy , że potrafią i wiedza to wszyscy. Nie potraficie przekazać swojej wiedzy.
Takim osobom jak Oliwka trzeba pomóc w poznaniu tego forum. Jak widzę potrafą to tylko Janusz Bajcer i Plumek. Reszta nieżle sie bawi kosztem nowych forumowiczów. Za niedługo większość chętnych do zobaczenia po raz pierwszy CRO zniechęcicie swoimi komentarzami.
Pozdrawiam
Puzzle1
Jako, że pozwoliłem sobie odpowiedzieć w sposób zbliżony w formie do zadanego pytania, to także na Twoją "przyganę" odpowiem.
Jeżeli idziesz do sklepu po zakupy, to raczej powinieneś mieć sprecyzowaną listę zakupów i kasę, aby za nie zapłacić. To tak w dużym uproszczeniu.
Jeśli masz kupić pieczywo, to wątpię, abyś załadował do koszyka lub wózka ca. 30 gatunków z półek o długości kilkunastu metrów!!!!
Idziesz z nastawieniem, że kupisz np. jeden chleb wiejski, bagietkę, 2 kajzerki, etc.
Kolejny przykład.
Wybierasz się w podróż i idziesz kupić bilet. W kasie mówisz bilet (ewentualnie dodasz proszę), kasjerka zapyta Cię dokąd, ile sztuk, osobowy, pośpieszny, czy ekspress, tam czy z powrotem, pierwsza klasa, druga, kuszetka, na kiedy, etc.
ONA TEGO NIE WIE. MUSI SIĘ CIEBIE ZAPYTAĆ, ABY CI SPRZEDAĆ BILET DO WROCŁAWIA A NIE BIAŁEGOSTOKU!!!!!
Jeżeli Oliwka ma problemy z napisaniem swoich myśli, lub szybko wysłała to, co napisała, to jest jeszcze opcja POPRAW.
Ja wyrzutów sumienia nie mam. Żartobliwie, z przymrużeniem oka odpowiedziałem w formie zbliżonej do stylu, w jakiej było zadane pytanie.
Mi także na tym Forum czasami dokopano
i w związku z tym na nikogo się nie gniewam, czego wszystkim uciśnionym w tym poście życzę.
Nauczmy się śmiać z siebie, a nie obrażać na wszystko i wszystkich.
Pozdrawiam
FUX