skywalker_01 napisał(a):W tym roku postanowiłem przejechać przez Węgry. Dotychczas jeździłem przez Austrię. Czy ktoś z powracających Cro-podróżników mógłby mi powiedzieć jakie są ceny na Węgrzech ? Np noclegi, obiad, cena gazu, etyliny itp
vazyl napisał(a):Gdybyś mógł napisać jeszcze Andrzeju w jaki dzień tygodnia jechałeś. O której mniej więcej godzinie byłeś w Budapeszcie i na bramkach w Chorwacji.
vazyl napisał(a):Gdybyś mógł napisać jeszcze Andrzeju w jaki dzień tygodnia jechałeś. O której mniej więcej godzinie byłeś w Budapeszcie i na bramkach w Chorwacji.
skywalker_01 napisał(a):W tym roku postanowiłem przejechać przez Węgry. Dotychczas jeździłem przez Austrię. Czy ktoś z powracających Cro-podróżników mógłby mi powiedzieć jakie są ceny na Węgrzech ? Np noclegi, obiad, cena gazu, etyliny itp
vazyl napisał(a):No to mam zagwozdke, bo wszyscy znajomi straszą żeby być na pierwszych bramkach w Chorwacji przed 7 rano, bo potem się zaczyna cyrk.
edo napisał(a):Żeby nie zakładać nowego tematu... chciałbym się zapytać jak wygląda teraz droga do Chorwacji w sobote? Będe jechał o 6 rano z Krakowa
(Chyżne-Budapeszta-Letenye), i zamierzam na późny wieczór dotrzeć na Pag. Na co się nastawić, gdzie mogę utknąć, jakieś sugestie itd.? Z góry bardzo dziękuję za rady.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi