Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja przestała być tania!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 27.02.2011 22:41

Janusz Bajcer napisał(a):
consett0805 napisał(a):Panie Januszu warto czasami czytać dokładnie co autor danej wypowiedzi stara się przekazać, a nie zwracać tylko uwagę na poprawna pisownie, nie którzy już tak mają, że nad tym nie panują i jak na razie farmaceutyku nie wymyślono.

Zapewniam Cię, że staram się czytać uważnie, ale jak tekst z błędami, to oczy mnie bolą.

Nie wierzę, że większość piszących na forum, to dyslektycy.
Do drobnych pojedynczych błędów i literówek w krótkich postach nie mam uwag {mnie się też czasem przytrafią) ale jak post dłuższy i "byk byka pogania", to będę zwracać uwagę.

Jest taka akcja BYKOM STOP :!: :idea:

Psia krew wróciłem szybciej aby dopisać. Ze bardzo szanuję Pana osobe dla Jego wiedzy o Cro zwłaszcza o campch, ale uprzedził już mnie Pan. Dzięki Panu wiele rzeczy wiedziałem z lat poprzednich (jakoś nie mogłem wrócić do starego nicku) A i na nowo tez mi Pan pomógł z namierzeniem tranzytowego noclegu u naszej rodaczki przy Balatonie.
Pozdrawiam
aquavita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavita » 01.03.2011 19:02

slapol napisał(a):W Crolandii chcą ode mnie 15 kn za pół litra piwa na plaży tj. ca. 8- 9 zł :roll: :!:
Nie jedźcie do takiego kraju...to wyzysk :!:
Ja u siebie śmigam na promocję do Macro czy Auchan.....za 24-liczną paletkę w puszkach wyciągam jakieś......2 - 2,50 zł za puszkę :!:
Zabieram potem taką puszkę na plażę do Crolandii i mam... oszczędności.....średnio 2,25 za puszkę....piję owiniętą w ręcznik...bo obciach (ale nic to)...zyskałem przecież....kilkanaście groszy.....no i właśnie....ile kasy w ramach urlopu przez palce nam przeleci....kilkanaście złotych....kilkadziesiąt.... :?
Piszę to po raz nasty....nie chcę upokarzać tych , którzy myślą o oszczędnościach....może jednak kurna liczycie nieprecyzyjnie.... :?

-----
A nie pomyślałeś aby te puszki na plaży sprzedawać ...
moje dzieci chcą sprzedawać pączki , rano do sklepu i z nami przy okazji na plaży , ale to tak w mglistym planie na 2011 , i tak się chyba nie będzie się chciało .
Ale odnośnie oszczędności zamontowałem sobie filtr do wody (nie napiszę jaki bo posądzice mnie o reklamę , bo sam je sprzedaję) i produkcja wody do picia była non stop, 1,5L i do lodówki z cytrynką , Na wody nie wydałem ani grosza . Może bym tego nie robił ale po tym jak na Virze piłem kranówkę nie nadającą się do picia (gospodarz zapomniał o tym wspomnieć ) dopiero jak zapytałem o beczkowozy "PITKA VODA"
:evil:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Chorwacja przestała być tania! - strona 31
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone