adamk3 napisał(a):niemiaszki już w 2004 mówli, że drogo (dla nas wtedy było taniutko)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
pozdrav.
No to od 2004 roku ceny nie za bardzo się zmieniły ,
no chyba że były w euro, ale w to szczerze wątpię.
Pozdrav
adamk3 napisał(a):niemiaszki już w 2004 mówli, że drogo (dla nas wtedy było taniutko)
pozdrav.
Josko Bulic napisał(a):Torac zgadam sie z tobom da jest żiwnoszcz w mojoj Horwaciji droga. Tam sie idzie otpocziwat i kompacz a czy z sobom cosz zabierasz to jusz należi do wlasnog wibora i nikt sie nema prawa do tego mieszać.Naj ważnije jest da sie czlowiek opusty , odpocziwa,kompa i naladuje akumulatore sloncem i pozitiwnom energijom.
Josko Bulic napisał(a)::DWiggen zapraszam do Splita na roblienie winka i rakije a potem bendzie bomba atomowa
mundinio napisał(a):Witam Wszystkich Cromaniaków! Tydzień temu wróciłem z Croatii, ceny faktycznie wzrosły! Za apartament płaciliśmy 140 euro- za 8 ośób!!! i to w Promajnie., bo w Baśce nic nie znależliśmy! ceny w konzumie 50% 100%wieksze niż w Polsce. Pojechaliśmy na wodospady Krka, cena SZOK 95 kun od osoby, a jeżeli byśmy chcieli popłynąć łódką to 120 kun !!! Powiem Krótko Chorwacja nie jest tania! Zaczynają przeginać z cenami!!!
viggen_wawa napisał(a):adamk3 napisał(a):niemiaszki już w 2004 mówli, że drogo (dla nas wtedy było taniutko)
pozdrav.
Pozdrav
crowro napisał(a):A na Kornati za 150 kun z wypas jedzeniem i piciem to też dużo ?
baca1 napisał(a):viggen_wawa napisał(a):adamk3 napisał(a):niemiaszki już w 2004 mówli, że drogo (dla nas wtedy było taniutko)
pozdrav.
Pozdrav
adamk3 doczytaj to co jest w tym linku po otwarciu
Pozdrav
baca1 napisał(a):Typowe polakow rozmowy prawda jest taka ze tylko dla polakow chorwacja jest droga i tylko polacy wyliczaja i przeliczaja. Obserwuje to od lat.
kendzior napisał(a):Mówicie ,że drogo, w Szkocji za nocleg nad loch ness płaciłem 30 funtów od osoby i nic taniej nie było .
jorgus111 napisał(a):baca1 napisał(a):Dosyc marudzenia ludzie (polacy) nie przeliczajcie tylko korzystajcie z urlopu pogody i pieknego Jadranu.
Pozdrav
Ja jestem Polakiem przez P