napisał(a) crowro » 19.08.2010 09:01
consett0805 napisał(a):Crowro zabrałeś żarcie do Chorwacji przywiozłeś z powrotem a część wyrzuciłeś?
To normalne?
Z tego wynika że żarcie które wiozłeś stało w koncie bo zaopatrywałeś lodówkę nowymi sprawunkami np. z Konzuma.
To chore jakieś, no ale widocznie nadziany jesteś skoro wybrałeś takie rozwiązanie. Tylko poco to wlokłeś ze sobą hmmmmmmmmmmm
Nie kupowalem jedzenia w Konzumie poza mlekiem , jajkami - jak napisałem 90 % przywiozłem , trochę sera żółtego poszło , parę kiełbasek wakowanych ale to tylko na śniadanie , makaron a na lunch albo ryby miejscowe z grilla się jadło albo probowało miejscowej kuchni - po to między innymi odwiedza się inne kraje .
Poza tym - wycieczka na Kornati - obiad w cenie ( 150 kun za komplet - a wina i rakiji na statku opór i do woli - na obiad ryba( 30 cm) , schabowy , surówka i do tego kanapki w miedzyczasie więc chyba normalne ze w dni wycieczek się w domu nie gotuje .
Podobnie wodospady Krka - tam tez jedzenie na miejscu , podobnie Zadar .
Jak widzisz kilka ( były też inne) wycieczek i zostaje mało dni na spędzanie czasu w kuchni...
no wlaśnie - po co wloklem ??????????- bo sie tu bzdur naczytałem.
A niestety - ale w takim klimacie flaczki mi nie smakują ani pulpety ze sloika - lepsze rybki albo inne miejscowe specjały .
A np. 25 zl za schabowego , frytki i surówke + kawa w Krka ( cennik i menu po polsku !!) to norma jak u nas na zajazdach przy drodze...........