consett0805 napisał(a):Jezzzzzuuu Panie Januszu z całym szacunkiem ale w jakimś innym temacie Broni Pan Pani Kasi za jej wypowiedź według niektórych odwrotną do znaczenia (tłok w Makarskiej), a tu Pan nie trybi w czym rzecz?
Yacek83 napisał(a):A na Pana consett085 juz nie reaguje, wystarczy mi że napisał to
consett0805 napisał(a):Yacek83 idź do biedronki połóż głowę (czytaj łeb zakuty) na wagę i naciśnij obrazek BURAK
To tak już na koniec dla wszystkich w tym temaciku znikam (nowobogaccy)
Yacek83 napisał(a):ja też czekałem do samego końca i kupiłem po 4,05. Nawet w tym roku więcej kupiłem euro by wymienić na miejscu. Lecz placąc kartą czy wymieniając euro różnica jest znikoma
PETERENZO napisał(a):consett0805 napisał(a):Yacek83 idź do biedronki połóż głowę (czytaj łeb zakuty) na wagę i naciśnij obrazek BURAK
To tak już na koniec dla wszystkich w tym temaciku znikam (nowobogaccy)
APEL!
Jestem tolerancyjny, ale to już moderator powinien zakończyć. Człowiek jest niereformowalny i tylko wszystkich obraża.
consett0805 napisał(a):Ok ostrzeżenie Panie Januszu przeczytałem i dotarło.
Nie zgadzam się z tym i mam do tego prawo dyskutować nie będę.
Tym razem naprawdę znikam z tego tematu.
consett0805 napisał(a):Yacek83 idź do biedronki połóż głowę (czytaj łeb zakuty) na wagę i naciśnij obrazek BURAK
(nowobogaccy)
consett0805 napisał(a):...Co te dwa pajace powyżej się uczepili...
...Kurw...a mleko NIE UHT 4 KUNA no rozwalasz mnie chłopie i co z tego mleko nie uht w Polsce masz w woreczkach też za tanie grosze.
Puknij że się jeden z drugim w te zadufane łby.
consett0805 napisał(a):Napisałeś że Wszystkich obrażam, czyli Ciebie także? Czy możesz mi udowodnić w którym miejscu obraziłem Cibie? (a to już jest paragraf)...
W tym temaciku skończyłem co nie oznacza że czytać nie będę i czekam na Twoje wyjaśnienie.
consett0805 napisał(a):... idź do biedronki połóż głowę (czytaj łeb zakuty) na wagę i naciśnij obrazek BURAK
pawelli napisał(a):Ale ludzie, czy wyście już powariowali z liczeniem dochodów naszych braci Chorwatów
No wrzućcie w końcu na luz....pasuje Ci - jedziesz...nie pasuje - szukasz lepszej opcji :!:
Dokładnie, dokładnie Wszytko co dobre musi musi się cenić.
Poza tym lepiej może wydać więcej a mieć pewność udanych wakacji