Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja przestała być tania!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.08.2010 19:57

Mi tam bliżej do nich niż do Funduszu... 8)
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 12.08.2010 20:01

Biker_HR napisał(a):
mirko napisał(a):Sytuacja gospodarcza w Chorwacji jest bardzo trudna.
Poziom życia spada.Liczba bezrobotnych rośnie.Zamknięcie kilku stoczni jest bardzo prawdopodobne.
Chorwacja nie może żyć z turystyki. 8O

Da, ja to gledam svakoga dana, strasna je "kriza"... Voze se najnoviji skupi modeli automobila, kupuju se lukszuzni stanovi, mnogi Hrvati putuju na daleka i egzoticna putovanja... Zivi se bolje, lakse i ljepse nego ikad prije, Hrvatska vec treba uvoziti radnu snagu, jer fizicke poslove danas malo tko zeli raditi.... jedino Mirko jako brine zbog krize. :D

Ovakve demagogije sam slušao u komunizmu :lol:
Ovo su činjenice :?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Možda ćeš i ove novinare proglasiti "srbofilima" kao neke Poljake na ovome forumu :lol:

Kod Mirka nema krize :lol:
Mirko radi u državnoj firmi (HRB) i razmišlja o mirovini (hrvatska+njemačka) koja će vjerojatno biti veća od tvoje plaće.

Moj ti je savjet:
Drži se tema o ratu u Hrvatskoj, tu si doma 8O
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 20:02

I TAK O TO 4233 ODWIEDZINY 120 WYPOWIEDZI I DOWIEDZIAŁEM SIĘ ILE PI RAZY DRZWI ZARABIA CHORWAT :D
To i tak dużo. 8O
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 12.08.2010 20:05

samolotem do Grecji taniocha :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.08.2010 20:08

consett0805 napisał(a):A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE

W którym roku byłeś z GPB i jaka symboliczna była opłata :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.08.2010 20:09

consett0805 napisał(a):......z tymi ich podwyżkami niby z miesiąca na miesiąc to może stać się nie bezpiecznie dla nich a już na pewno dla nas. A ja chcę jeszcze tyle rzeczy zobaczyć w Chorwacji. Jak będzie za rok? Nie wiemy.
W jednym przyznam rację Tobie cała rozmowa o kant du.. Bo co to zmieni?.....

I tej wersji się Consett0805 trzymaj :lol: ...zdrowia Ci życzę i odpoczynku po całorocznej pracy :lol: ...a to czy zarabiają, czy nie....ich zmartwienie :lol:

P.S.
Oczywiście cieszy mnie fakt, że Hrvatska się bogaci i lepiej żyje się tam ludziskom. W 2001 widziałem sporo starych Renówek na ulicach...teraz BMW X5 zdarza się b. często na blachach MA.., ST..., DU..., ZG...itp...to dobra opcja....nie zaglądajmy im w portfele...ONI szczęśliwi... - MY szczęśliwi u NICH :lol:
Pozdrav
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 20:10

Janusz Bajcer napisał(a):
consett0805 napisał(a):A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE

Z całym szacunkiem rocznik 72 jestem wtedy mnie to nie interesowało chyba rodziców bardziej. :?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 20:13

Stapol mała poprawka BMW X6 I AUDI Q7 TO WYTYCZNE DLA SĄSIADÓW HHHHHEE
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 12.08.2010 20:14

consett0805 napisał(a):

Z całym szacunkiem rocznik 72 jestem wtedy mnie to nie interesowało chyba rodziców bardziej. :?

Już kojarzę, miałeś tu na forum kiedyś innego nicka. :D
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 20:20

AndrzejJ. napisał(a):
consett0805 napisał(a):

W 2005 byłem zalogowany tuż przed kolejną wyprawą do Cro ale zabij mnie nie pamiętam nica. Skąd te skojarzenie wtedy iteresowały mnie sprawy campingów
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 12.08.2010 20:26

Andrzeju Ty powinieneś wiedzieć co mam na myśli pisząc, że nie zawsze jest kolorowo :wink:

tyle tematów sie przewinęło na pogaduszkach...
Jakas podpowiedź... :oops:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 12.08.2010 20:26

consett0805 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
consett0805 napisał(a):

W 2005 byłem zalogowany tuż przed kolejną wyprawą do Cro ale zabij mnie nie pamiętam nica. Skąd te skojarzenie wtedy iteresowały mnie sprawy campingów

aaa :D
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 20:28

AndrzejJ. napisał(a):
consett0805 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
consett0805 napisał(a):

Nic mi to nie mówi?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 12.08.2010 20:30

consett0805 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
consett0805 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
consett0805 napisał(a):

Nic mi to nie mówi?

Raczej z Torunia jesteś. :D
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 20:31

Nie tak jak mam w opisie Grudziądz choć to niedaleko 60km raptem do Torunia.
Ok nie zaśmiecajmy tematu już było nawet dowcipnie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Chorwacja przestała być tania! - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone