Biker_HR napisał(a):mirko napisał(a):Sytuacja gospodarcza w Chorwacji jest bardzo trudna.
Poziom życia spada.Liczba bezrobotnych rośnie.Zamknięcie kilku stoczni jest bardzo prawdopodobne.
Chorwacja nie może żyć z turystyki.
Da, ja to gledam svakoga dana, strasna je "kriza"... Voze se najnoviji skupi modeli automobila, kupuju se lukszuzni stanovi, mnogi Hrvati putuju na daleka i egzoticna putovanja... Zivi se bolje, lakse i ljepse nego ikad prije, Hrvatska vec treba uvoziti radnu snagu, jer fizicke poslove danas malo tko zeli raditi.... jedino Mirko jako brine zbog krize.
consett0805 napisał(a):A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE
consett0805 napisał(a):......z tymi ich podwyżkami niby z miesiąca na miesiąc to może stać się nie bezpiecznie dla nich a już na pewno dla nas. A ja chcę jeszcze tyle rzeczy zobaczyć w Chorwacji. Jak będzie za rok? Nie wiemy.
W jednym przyznam rację Tobie cała rozmowa o kant du.. Bo co to zmieni?.....
Janusz Bajcer napisał(a):consett0805 napisał(a):A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE
W którym roku byłeś z GPB i jaka symboliczna była opłata
consett0805 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):consett0805 napisał(a):A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE
Z całym szacunkiem rocznik 72 jestem wtedy mnie to nie interesowało chyba rodziców bardziej.
AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):consett0805 napisał(a):A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE
Z całym szacunkiem rocznik 72 jestem wtedy mnie to nie interesowało chyba rodziców bardziej.
Już kojarzę, miałeś tu na forum kiedyś innego nicka.
consett0805 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):consett0805 napisał(a):A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE
W 2005 byłem zalogowany tuż przed kolejną wyprawą do Cro ale zabij mnie nie pamiętam nica. Skąd te skojarzenie wtedy iteresowały mnie sprawy campingów
AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):consett0805 napisał(a):A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE
W 2005 byłem zalogowany tuż przed kolejną wyprawą do Cro ale zabij mnie nie pamiętam nica. Skąd te skojarzenie wtedy iteresowały mnie sprawy campingów
aaa
consett0805 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):consett0805 napisał(a):A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE
aaa
aaa
Nic mi to nie mówi?