Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja przestała być tania!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 17:52

Bobik69 napisał(a):Nie ograniczajmy się - proponuję jeszcze bardziej uszczegółowić kryteria. Przecież przychód nie jest równy dochodowi... może przecież okazać się, że właściciel "jedzie" na stracie i ten biznes jest zupełnie niedochodowy :P

Myślisz że coś takiego nie jest dochodowe? zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zobacz sobie ceny nadmieniam że to te drugie w każdej ramce. Mała uwaga wszystko w lipcu i sierpniu zajęte
Powodzenia
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 12.08.2010 18:42

Janusz Bajcer napisał(a):
PS W relacji z Pakoštane pokażę, że nie zawsze jest "kolorowo".

Zapodaj w tym wątku linka. Chętnie poczytam Twój/Wasz punkt widzenia...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.08.2010 18:47

FUX napisał(a):
PS W relacji z Pakoštane pokażę, że nie zawsze jest "kolorowo".

Zapodaj w tym wątku linka. Chętnie poczytam Twój/Wasz punkt widzenia...

Zdjęcia mam już przygotowane, ale relacja jeszcze nie poukładana w głowie.

Andrzeju Ty powinieneś wiedzieć co mam na myśli pisząc, że nie zawsze jest kolorowo :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.08.2010 18:50

consett0805 napisał(a):
Bobik69 napisał(a):Nie ograniczajmy się - proponuję jeszcze bardziej uszczegółowić kryteria. Przecież przychód nie jest równy dochodowi... może przecież okazać się, że właściciel "jedzie" na stracie i ten biznes jest zupełnie niedochodowy :P

Myślisz że coś takiego nie jest dochodowe? zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zobacz sobie ceny nadmieniam że to te drugie w każdej ramce. Mała uwaga wszystko w lipcu i sierpniu zajęte
Powodzenia

Panie inspektorze skarbówkowy :wink: ...pragnę Panu przypomnieć, że Pana obszar oddziaływania nie rozciąga się z Grudziądza do Breli :wink: :lol:
Consett0805 :!: ...oczywiście żartuję.... :!: Ale ludzie, czy wyście już powariowali z liczeniem dochodów naszych braci Chorwatów :?:
No wrzućcie w końcu na luz....pasuje Ci :?: - jedziesz...nie pasuje :?: - szukasz lepszej opcji :!: ....ta dyskusja jest przecież o d.... Maryni :!:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 12.08.2010 19:11

slapol napisał(a):...ta dyskusja jest przecież o d.... Maryni :!:

Możemy jeszcze pogadać, jak ta Chorwacja jest daleko ... 8O 8O 8O

O, cholera, consett, przepraszam ...
Ale zawsze możesz pomyśleć sobie, że ci z Gdańska mają dalej ...

:devil: :devil: :devil:
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 12.08.2010 19:13

Ale ludzie, czy wyście już powariowali z liczeniem dochodów naszych braci Chorwatów :?:
No wrzućcie w końcu na luz....pasuje Ci :?: - jedziesz...nie pasuje :?: - szukasz lepszej opcji :!::!:

Dokładnie, dokładnie :!: Wszytko co dobre musi musi się cenić.
Poza tym lepiej może wydać więcej a mieć pewność udanych wakacji 8)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 19:40

slapol napisał(a):
consett0805 napisał(a):

Powodzenia

Panie inspektorze skarbówkowy :wink: ...pragnę Panu przypomnieć, że Pana obszar oddziaływania nie rozciąga się z Grudziądza do Breli :wink: :lol:
Consett0805 :!: ...oczywiście żartuję.... :!: Ale ludzie, czy wyście już powariowali z liczeniem dochodów naszych braci Chorwatów :?:
No wrzućcie w końcu na luz....pasuje Ci :?: - jedziesz...nie pasuje :?: - szukasz lepszej opcji :!: ....ta dyskusja jest przecież o d.... Maryni :!:

I się zaczęło a na którejś ze stron napisałem jak to się ma z zapytaniem do ich zarobków. Tz jak się ma do cen spożywki. Pani Kasia - mieszkanka napisała i odniosłem się do tego, że są one bardzo małe do tych cen w sklepach, również zwróciłem uwagę na to że mieszkańcy wybrzeża maja o niebo lepsze życie i dochody (głównie na myśli mam turystykę) Przecież praktycznie niema żadnego domu na wybrzeżu zwykłej rodziny, która by jego części nie wynajmowała. Tak jak właściciele domów nad Polskimi plażami mają majątek w nieruchomościach powiększając swoje konta o wpływy z turystyki tak i mają go Chorwaci. Kto dobrze gospodarzy i umie się się dobrze sprzedać może liczyć na dochody jak w linku który podałem.
HHHHeeee :D w skarbówce nie pracuję ale nie trudno się domyśleć że niemałe profity taki dom potrafi przynieść. Nic mi do zaglądania w Chorwackie portfele bo nie dla psa kiełbasa, ale jak tak dalej będzie szło z tymi ich podwyżkami niby z miesiąca na miesiąc to może stać się nie bezpiecznie dla nich a już na pewno dla nas. A ja chcę jeszcze tyle rzeczy zobaczyć w Chorwacji. Jak będzie za rok? Nie wiemy.
W jednym przyznam rację Tobie cała rozmowa o kant du.. Bo co to zmieni? Nic pozostaje zazdrościć że my się musimy męczyć nieraz po 2000km kiedy Oni mają to na co dzień a że mleko dziś 5 kuna za rok 7 kuna kogo to obchodzi jedynie ich. Przecież nie trudno się domyśleć że można się spodziewać wtedy 5-10 euro więcej za dobę kto ma dać i tak da 8)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 12.08.2010 19:44

Chorwacja przestała być tania,ale przecież są :
Tunezja
i
Egipt
może jeszcze ktoś wie gdzie tanio? :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.08.2010 19:47

Tanio było, jak był FWP :wink:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 19:47

AndrzejJ. napisał(a):Chorwacja przestała być tania,ale przecież są :
Tunezja
i
Egipt
może jeszcze ktoś wie gdzie tanio? :wink:

Jak wygram w totka to i Mauritius będzie dla mnie tani.
A tak na poważnie to Zbiczno koło Brodnicy 8) Zart
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 19:48

Janusz Bajcer napisał(a):Tanio było, jak był FWP :wink:

??? Nie wiem co to?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.08.2010 19:52

Front Wyzwolenia Palestyny 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.08.2010 19:52

consett0805 napisał(a):

??? Nie wiem co to?

Fundusz Wczasów Pracowniczych - magiczna instytucja która za symboliczne pieniądze oferowała wczasy pokoleniu Twoich Rodziców.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 19:55

Bocian napisał(a):Front Wyzwolenia Palestyny 8)

Bocian ależ teraz dojeb.. aż żonie przeczytałem i streściłem w o czym tu gadka no rypneliśmy śmiechem. Dobre :D
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.08.2010 19:57

consett0805 napisał(a):

??? Nie wiem co to?

Fundusz Wczasów Pracowniczych - magiczna instytucja która za symboliczne pieniądze oferowała wczasy pokoleniu Twoich Rodziców.

A faktycznie niemal zapomniana rzecz bywałem w Szklarskiej Porębie z GPB HHHEEE
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Chorwacja przestała być tania! - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone