napisał(a) consett0805 » 12.08.2010 19:40
slapol napisał(a):consett0805 napisał(a):Bobik69 napisał(a):Nie ograniczajmy się - proponuję jeszcze bardziej uszczegółowić kryteria. Przecież przychód nie jest równy dochodowi... może przecież okazać się, że właściciel "jedzie" na stracie i ten biznes jest zupełnie niedochodowy
Myślisz że coś takiego nie jest dochodowe?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zobacz sobie ceny nadmieniam że to te drugie w każdej ramce. Mała uwaga wszystko w lipcu i sierpniu zajęte
Powodzenia
Panie inspektorze skarbówkowy
...pragnę Panu przypomnieć, że Pana obszar oddziaływania nie rozciąga się z Grudziądza do Breli
Consett0805
...oczywiście żartuję....
Ale ludzie, czy wyście już powariowali z liczeniem dochodów naszych braci Chorwatów
No wrzućcie w końcu na luz....pasuje Ci
- jedziesz...nie pasuje
- szukasz lepszej opcji
....ta dyskusja jest przecież o d.... Maryni
I się zaczęło a na którejś ze stron napisałem jak to się ma z zapytaniem do ich zarobków. Tz jak się ma do cen spożywki. Pani Kasia - mieszkanka napisała i odniosłem się do tego, że są one bardzo małe do tych cen w sklepach, również zwróciłem uwagę na to że mieszkańcy wybrzeża maja o niebo lepsze życie i dochody (głównie na myśli mam turystykę) Przecież praktycznie niema żadnego domu na wybrzeżu zwykłej rodziny, która by jego części nie wynajmowała. Tak jak właściciele domów nad Polskimi plażami mają majątek w nieruchomościach powiększając swoje konta o wpływy z turystyki tak i mają go Chorwaci. Kto dobrze gospodarzy i umie się się dobrze sprzedać może liczyć na dochody jak w linku który podałem.
HHHHeeee
w skarbówce nie pracuję ale nie trudno się domyśleć że niemałe profity taki dom potrafi przynieść. Nic mi do zaglądania w Chorwackie portfele bo nie dla psa kiełbasa, ale jak tak dalej będzie szło z tymi ich podwyżkami niby z miesiąca na miesiąc to może stać się nie bezpiecznie dla nich a już na pewno dla nas. A ja chcę jeszcze tyle rzeczy zobaczyć w Chorwacji. Jak będzie za rok? Nie wiemy.
W jednym przyznam rację Tobie cała rozmowa o kant du.. Bo co to zmieni? Nic pozostaje zazdrościć że my się musimy męczyć nieraz po 2000km kiedy Oni mają to na co dzień a że mleko dziś 5 kuna za rok 7 kuna kogo to obchodzi jedynie ich. Przecież nie trudno się domyśleć że można się spodziewać wtedy 5-10 euro więcej za dobę kto ma dać i tak da