napisał(a) kiero80 » 23.06.2015 15:39
piekara114 napisał(a):Z ciekawości poszukałam tego campu - zainteresowały mnie bungalowy... Fajnie to wygląda. Patrzyłam przyszłościowo...
Ale ceny - zaskoczyły mnie. Cena All w 2-3 tydzień lipca to tylko/aż 73 eur/os/dzień
czyli 300 zł za dobę. Przy 10 dniach i 2+1 robi się spora kwota. A gdzie dojazd?
Uwielbiam Cro i z chęcią będę do niej wracać, ale za niewielką dopłatą to można świetne egzotyczne wakacje sobie upolować (i nie mówię o Turcji czy Tunezji).- sorry za to wtrącenieChyba, że informacje w necie są nieaktualne? lub nie ten
camp znalazłam lub źle czytam cennik...
Kiero80 możesz potwierdzić lub zaprzeczyć tym cenom?
swoją rezerwację robiłem w zaprzyjaźnionym biurze w marcu b.r. wyjazd 19-27.06. dla mojej rodzinki 2+3 (dzieci: 3, 5, 9 lat) oraz przyjaciół 2+2 (dzieci: 4 i 12 lat). koszt zakwaterowania jednej rodziny: 4300,00 zł (+dojazd).
Opcja All: posiłki 3x dziennie w wyznaczonych godzinach w formie szwedzkiego stołu + popołudniowa kawka z ciastem, zimne napoje do bólu, piwo, białe i czerwone wino, rakija. na całym terenie WiFi bez zarzutu, plaża wysypana z drobnych kamyczków, dla dzieci Mini Club przed i po południu, wieczorem mini disco
Nastawiając się wyłącznie na "wegetację plażową"
można złotówki więcej nie wydać m
Obsługa przeuprzejma! Bungalow sprzątany codziennie, czyste ręczniki itd.
Do Omiś rzut kamieniem
jutro w planie wodospady Krk, opcja ze Skradinu - dobra?