.png)
.png)
viggen_wawa napisał(a):Romano, zarzucasz mi kiepski wzrok, a ja nie przypominam sobie abym mówił coś o Kołobrzegu. Zdradzę Ci po cichu, że nad polskie morze od dawna już nie jeżdżę, bo nie lubię cwaniactwa właścicieli turystycznych przybytków. Oczywiście są wyjątki, ale zazwyczaj potwierdzają regułę.
.png)
Rysio napisał(a): W Kołobrzegu też fajnie miałem. 270 pln za pokój z łazienką, fakt że trochę stęchlizną waliło, ale przy otwartym balkonie dało się wytrzymać no i obiadki super, 140 pln na promenadzie toż to prawie darmocha, to chyba tłumaczy fakt że, olej wymieniają tylko na wybory prezydenckie
.png)
Romano300 napisał(a):Ceny...lepiej nie mówić. Przykładowo ceny na Rab'ie koniec czerwca :
Lody 5 kun gałka, piwo 14 kun 1 litr, ser zółty 1kg 55-100 kun, woda mineralna 1,5 l 6 kun, kiełbasy od 40 kun kg, chleb -o ile można to nazwać chlebemod 7 kun do 22 , masło roślinne a właściwie margaryna od 5,5 kun 0,25 kg, napoje 1,5 l np. Ice tea 13,5 kun
Dania w knajpach:
Cievapcici- 40-65 kun, Plaskawica 50-60 kun, pizza średnia 50-55 kun
Ryb nie widziałem, w sklepach tylko tuńczyk i sardynka w konserwach.
Bardzo uboga oferta restauracji i knajpek, mają- hot dogi, chesburgery, pizze, czasem kalmary, cevapcici i plaskavice.
Owoce:
Arbuz 10-12 kun kg, winogrona 30 kun kg, morele 30 kun kg ( u nas w Auchan teraz mają po 2,99zł to 6 razy taniej).
Wg mnie warto zabierać nasze dobre jedzonko, jest 2, 3 razy tańsze.
Choć to nie żywnośc ale warto wiedzieć- paliwo diesel BS w INA 9,03 kuna litr
.png)
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne