mareksrybnik napisał(a):W piątek wróciłem z Omisia. Jest tam plaża dla psów ale bardzo słaba. Jeździliśmy na dzikie plaże w rejonie Mimic. Byliśmy na jeden dzień w Makarskiej i był tam ludzi.
cieglo napisał(a):mareksrybnik napisał(a):W piątek wróciłem z Omisia. Jest tam plaża dla psów ale bardzo słaba. Jeździliśmy na dzikie plaże w rejonie Mimic. Byliśmy na jeden dzień w Makarskiej i był tam ludzi.
Czy możesz rozwinąć wątek plaży dla psów w Omisu? Czy masz na myśli plażę na kampie Galeb? Inna? Na czym polega ta słabość?
pkatyz napisał(a):Też podróżuję z pieskiem, małym (5kg) i z tego co zauważyłem to po zaznaczeniu w wyszukiwarce kwater "Akceptujemy zwierzęta" odpada ok. 70% ofert. Te, które pozostają z reguły są droższe i często żądają dodatkowych opłat. Natomiast jak to mówią "kto szuka ten znajdzie", w tym roku jedziemy do apartamentu w Fazanie, skąd na moje zapytanie o pieska dostałem odpowiedź:
"Hi. No fees for your dog, we are pet friendly Looking forward to meet him/her. "
Więc jednak można znaleźć właścicieli apartamentów w Chorwacji, którzy kochają psy.
pkatyz napisał(a):Też podróżuję z pieskiem, małym (5kg) i z tego co zauważyłem to po zaznaczeniu w wyszukiwarce kwater "Akceptujemy zwierzęta" odpada ok. 70% ofert. Te, które pozostają z reguły są droższe i często żądają dodatkowych opłat. Natomiast jak to mówią "kto szuka ten znajdzie"