Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja po raz pierwszy w życiu

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariuszula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszula » 15.02.2013 10:23

moje dziewczynki za żadne skarby nie chcą plaż,i tu cytuję "gdzie piasek wciska się...wszędzie".
tylko żwirkowo kamyczkowe :lol:
banankochan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 15.02.2013 10:36

Ja mogę wam polecić Nemirę 2 km za Omisiem skręca się w prawo i jest dużo apartamentów w których można spędzić urlop.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.02.2013 10:45

mariuszula napisał(a):moje dziewczynki za żadne skarby nie chcą plaż,i tu cytuję "gdzie piasek wciska się...wszędzie".

ja dla tego piasku aż do Lumbardy pojechałem, po 15 minutach mieliśmy dosyć wszyscy, łącznie z córcią. :)
banankochan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 15.02.2013 10:55

arturac napisał(a):
mariuszula napisał(a):moje dziewczynki za żadne skarby nie chcą plaż,i tu cytuję "gdzie piasek wciska się...wszędzie".

ja dla tego piasku aż do Lumbardy pojechałem, po 15 minutach mieliśmy dosyć wszyscy, łącznie z córcią. :)

Chciałeś piasek, mogłeś jechać nad bałtyk np. do Władysławowa :)
Ryjek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryjek » 30.03.2013 23:30

$ lata temu bylismy z 3 latkiem na plazy zwirkowej w Duce. Fajna ale jak pisza zwirek wszedzie wejdzie :) W zeszlym roku zaliczylismy Baske na Krk z roczna corka i szeciolatkiem. I to byl strzal w dziesiatke :) Dzieciaki nie potrzebowaly butow do wody, chodzily na boso po kamykach i widok czystej wody byl boski :) Nasza corka miala zajecie na plazy w postaci oblizywania kamykow :D W tym roku mielismy jechac do Nin, ale jednak powrocimy do Baski :)
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 01.04.2013 08:47

3 lata temu mój mąż też miał wątpliwości czy nasze dzieci odnajdą się na plaży kamienistej. Czy nie będą się nudzić.
Dzieci miały wtedy 3,5roku, 5 lat i 9 lat. Wylądowaliśmy w Igrane na dzikiej plaży. Nie było żadnej nudy! Ważne było tylko aby w wodzie przy brzegu leżało parę większych głazów , które można było obserwować pod kątem krabów :wink: Pałace budowali z kamieni a wiaderka służyły do łowienia rybek.
To bardzo wygodne, wstajesz zbierasz rzeczy i odchodzisz. Bez płukania stóp przed włożeniem w buty, bez otrzepywania tyłka z piachu i w domu z wszystkich rzeczy nie wysypuje się piasek.
agus87
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus87 » 23.05.2013 23:08

ja byłam w zeszłym roku w Podgórze
wtedy z 1,5 rocznym dzieckiem
kamyczki - rewelacja, nie nudziła się ani trochę :)

w tym roku 2,5 letnia córcia będzie używała na plaży w Igrane :)
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Chorwacja po raz pierwszy w życiu - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone