Nie zapomniała... Może troszkę! Ciągle brakowało czasu, wakacje intensywne!
Co wróciłam do domu to było za późno i spać się chciało, to nie było jak napisać postu... a jak miałam czas to o tym nie pamiętałam : C
ale jestem!
Podsumowując
Chorwacja jest przepiękna, kto tam nie był ani razu to nawet niech sobie nie próbuje wyobrazić bo się nie da
Jeśli za rok rodzice będą chętni (mam złe przeczucia że będą chcieli odpocząć od naszych Chorwackich przygód na jakiś czas.. XD) to nawet się nie będę zastanawiać! Jeśli nie, pakuje się i jadę na obóz w jakiekolwiek upalne miejsce byle by POZA POLSKĄ
No a jeśli Cro to Istria albo Cres
Resztę obecnych wakacji spędzę jeżdżąc rowerem, biegając, robiąc dużo zdjęć, czytając książki, tańcząc, pluskając się w basenie i opalając tyłek! Na żaden konkretny wyjazd się już nie zapowiada, chyba że w bieszczady:)
No i na koniec chciałabym podziękować wszystkim Cromaniakom za obecność w tym wątku i szybką pomoc w każdej sytuacji. Dzięki temu forum baaardzo milutko zapamiętam te wakacje i pierwszy wyjazd do Cro! No i kolejny +, będę mogła tu w każdej chwili zaglądnąć i wszystko sobie przypomnieć...
Zdjęcia ciągle są tu
< chorwacja po raz pierwszy . tumblr . com >
A jeśli ktoś jest ciekawy mojej fotograficznej pasji w nieco innej odsłonie, zapraszam na fanpage
< www . facebook . com / ola zima photography >
Jest tam też link do mojego bloga, gdzie umieszczę relacje, choć nie wiem czy dla Was będzie to ciekawe- tu wszystko było live a tam odgrzewany kotlet!
jeszcze raz dzięki za wszystko, i do następnych wakacji!
fajnie by było gdyby cała ta relacja nie umarła śmiercią naturalną, więc może co jakiś czas ktoś tu zaglądnie?
I będę wdzięczna gdy ktoś "podlinkuje linki", bo mnie jeszcze nie kopnął ten zaszczyt! :c
DZIĘKI!