miro napisał(a):olczik możesz sprawdzić jaki jest kurs euro/kuna w kantorach w Makarskiej?
Siedziałam se tu w kącie cicho i spokojnie do 12 strony ale teraz nie wytrzymałamrobertms napisał(a):Mozesz podpowiedziec, gdzie atakowac plaze. Oczywiscie jestesmy mobilni i chetnie podjedziemy na jakas fajna, bezludna i piaszczysta plazowke...
Janusz Bajcer napisał(a):Widoki z Makarskiej podobne do tych z Pagu
Mikromir napisał(a):Ja tez widzę jednak pewna różnice miedzy krajobrazami Pagu i Makarskiej riwiery... Rzekłabym ze znacząca.
'anakin napisał(a):Sroqraf napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Widoki z Makarskiej podobne do tych z Pagu
Makarską znam tylko z kadrów olczik... no nie widzę znaczących różnic.
Nie ma praktyczne żadnych.
Jak między Warką, a Warką Radler.
Anai napisał(a):Siedziałam se tu w kącie cicho i spokojnie do 12 strony ale teraz nie wytrzymałamrobertms napisał(a):Mozesz podpowiedziec, gdzie atakowac plaze. Oczywiscie jestesmy mobilni i chetnie podjedziemy na jakas fajna, bezludna i piaszczysta plazowke...
Co Wy ludzie macie z tym piachem?
robertms napisał(a):Anai napisał(a):Siedziałam se tu w kącie cicho i spokojnie do 12 strony ale teraz nie wytrzymałamrobertms napisał(a):Mozesz podpowiedziec, gdzie atakowac plaze. Oczywiscie jestesmy mobilni i chetnie podjedziemy na jakas fajna, bezludna i piaszczysta plazowke...
Spoko, mamy piach w kieszeniach zapakowany. Dowieziemy...
nimm2 napisał(a):robertms napisał(a):Anai napisał(a):Siedziałam se tu w kącie cicho i spokojnie do 12 strony ale teraz nie wytrzymałamrobertms napisał(a):Mozesz podpowiedziec, gdzie atakowac plaze. Oczywiscie jestesmy mobilni i chetnie podjedziemy na jakas fajna, bezludna i piaszczysta plazowke...
Spoko, mamy piach w kieszeniach zapakowany. Dowieziemy...
W kieszeniach... butach... a naturysci w d...ch
Powrót do Nasze relacje z podróży