slapol napisał(a):jakiś kościół katolicki w Makarsce? Fajnie by było gdyby był w jakimś ładnym miejscu
Pewnie w każdym miasteczku jest... ja polecam wycieczkę do Zaostroga, gdzie jest ładny klasztor, a podczas mszy pachnie smażonymi ziemniaczkami
slapol napisał(a):jakiś kościół katolicki w Makarsce? Fajnie by było gdyby był w jakimś ładnym miejscu
trevia napisał(a):Galeria handlowa w Sibeniku? Hmm... czyżby moja ulubiona z takim dużym Konzumem?slapol napisał(a):jakiś kościół katolicki w Makarsce? Fajnie by było gdyby był w jakimś ładnym miejscu
Pewnie w każdym miasteczku jest... ja polecam wycieczkę do Zaostroga, gdzie jest ładny klasztor, a podczas mszy pachnie smażonymi ziemniaczkami
Giulietta99 napisał(a):Oo widzę, że jesteśmy w jednym wieku . Moja mama właśnie znalazła to forum, więc będziemy śledzić waszą podróż. My jedziemy na Chorwację za 15 dni (odliczanie rozpoczęte)
trevia napisał(a):Galeria handlowa w Sibeniku? Hmm... czyżby moja ulubiona z takim dużym Konzumem?
dino1 napisał(a):Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź Olu pisz dalej tak jak piszesz:) jest super
loverosa napisał(a):Piter M czy to plaża Nugal dla golasów?
Powrót do Nasze relacje z podróży