lakizak napisał(a):A że ma być to relacja z podróży to nie bijcie, że brak zdjęć będzie ich troszkę później.
.Zaraz za granicą pierwsze tankowanie Stacja BP Eva Gartner. 1,29€ za litr pb95 22 litry.
Niestety moje autko ma 2l silnik benzynowy i spalanie przy grzecznej jeździe 130km/h to ~9l
Przed Grazem godz1:00 postój o ile planowany to i wymuszony.Koledze z Leona zapaliła się kontrolka ze świecami żarowymi i stracił moc.
Prędkość max 110km/h.Parking pełen Polaków( i tak do konca podróży). Odpięliśmy klemy żeby zresetować możliwe błędy silnik odpoczął no i zapłon wszystko gra i jedziemy dalej.
Już niedługo czeka nas objazd w Słowenii
Jeszcze jedno jak zamówić naklejkę na auto?
figusek napisał(a):lakizak napisał(a):A że ma być to relacja z podróży to nie bijcie, że brak zdjęć będzie ich troszkę później.
.Zaraz za granicą pierwsze tankowanie Stacja BP Eva Gartner. 1,29€ za litr pb95 22 litry.
Niestety moje autko ma 2l silnik benzynowy i spalanie przy grzecznej jeździe 130km/h to ~9l
Przed Grazem godz1:00 postój o ile planowany to i wymuszony.Koledze z Leona zapaliła się kontrolka ze świecami żarowymi i stracił moc.
Prędkość max 110km/h.Parking pełen Polaków( i tak do konca podróży). Odpięliśmy klemy żeby zresetować możliwe błędy silnik odpoczął no i zapłon wszystko gra i jedziemy dalej.
naklejki-cro-pl-magnetyczne-t38633.html
Tu masz wszystko opisane
pablos77 napisał(a):lakizak napisał(a):A że ma być to relacja z podróży to nie bijcie, że brak zdjęć będzie ich troszkę później.
Procedura jak podała wcześniej figusek. Obecna cena 19 zeta. naklejki-cro-pl-magnetyczne-t38633-570.html Moja już odebrana. Krok po kroku wszystko opisane na 1 stronie wątku.
lakizak napisał(a):Poniżej pierwszy widok na Jadran po raz pierwszy z tej strony, dotychczas znałem jako Mare Adriatico
walp napisał(a):lakizak napisał(a):Poniżej pierwszy widok na Jadran po raz pierwszy z tej strony, dotychczas znałem jako Mare Adriatico
Kanał Velebitski - pierwsze zetknięcie z Jadranem, jadąc autostradą A1 od północy. Pamiętam ten zachwyt.
Powrót do Nasze relacje z podróży