agniesia napisał(a):PabloX wspaniała relacja! dużo praktycznych przydatnych informacji i pięknych zdjęć wygląda na to, że mój tegoroczny wyjazd do Cro będzie bardzo podobny na liście do zobaczenia jest Zadar, Nin i Szybenik.
agniesia napisał(a): Jakbyś wrzucił jeszcze kilka zdjęć z plaży w Tribunij byłoby super.
Pozdrowienia z "sąsiedniego" Milanówka a już za miesiąc Tribunij
PabloX napisał(a):... przynajmniej opatrzyłem już samochód naklejką magnetyczną cro.pl ...wprawdzie żona mówi, że jakieś pijaki przebrzydłe mogą naklejkę zajumać, bo włóczą się nocami po parkingu, ale mam nadzieję, że deszcz ich zniechęci do łażenia i naklejka przetrwa na swoim miejscu
Piter_M napisał(a):PabloX napisał(a):... przynajmniej opatrzyłem już samochód naklejką magnetyczną cro.pl ...wprawdzie żona mówi, że jakieś pijaki przebrzydłe mogą naklejkę zajumać, bo włóczą się nocami po parkingu, ale mam nadzieję, że deszcz ich zniechęci do łażenia i naklejka przetrwa na swoim miejscu
Podejrzewam, że pijaki przebrzydłe nie mają tyle rozumu żeby stwierdzić, że jest to naklejka magnetyczna którą można zajumać a poza tym na piwo i tak by jej nie zamienili, więc myślę że nie ma się czego obawiać
Lula napisał(a):Planujemy kolejny wyjazd do Chorwacji na przełomie lipca i sierpnia, po raz drugi do Tribunj, myślicie że można w tym okresie znaleźć jakąś kawterę w rozsądnej cenie, jadąc w ciemno?
Powrót do Nasze relacje z podróży