Tuż przed samym odjazdem do domu udało nam się jeszcze wybrać na wspaniałą całodniową wyprawę na statku ROBINZON, podziwialiśmy wyspę od strony morza, niesamowita przygoda…
Zobaczcie sami:
travel napisał(a):Szkoda że to już koniec
A ja polecam coś dużo bliżej niż Peljesac - to nieduża wyspa Murter na którą wjeżdża się przez krótki most . Jest to bardzo zielona wyspa ,składa się z pagórków i niewysokich wzgórz , z których są piękne widoki m.in na Kornaty i wbrew opiniom na forum ma kilka pięknych plaż np.plaża Lucica
izka823 napisał(a): Myślę aby odwiedzić Półwysep Peljesac...jak myslicie dobry wybór?? A może polecicie inne wspaniałe miejsca? Do usłyszenia Kochani!!
izka823 napisał(a):travel napisał(a):Szkoda że to już koniec
A ja polecam coś dużo bliżej niż Peljesac - to nieduża wyspa Murter na którą wjeżdża się przez krótki most . Jest to bardzo zielona wyspa ,składa się z pagórków i niewysokich wzgórz , z których są piękne widoki m.in na Kornaty i wbrew opiniom na forum ma kilka pięknych plaż np.plaża Lucica
a czy masz jakiś namiar na fajny apartament blisko plaży ( najlepiej piewsza linia brzegowa) dla 3-5 osób??
Powrót do Nasze relacje z podróży