a to ja napisał(a):
A Ty, kaszpir, wklej jeszcze coś z Chorwacji. Na pohybel
Teraz to on ma nas w.... no na forum i fotek nie zapoda
albo wręcz przeciwnie
a to ja napisał(a):
A Ty, kaszpir, wklej jeszcze coś z Chorwacji. Na pohybel
anakin napisał(a):Nie, no to masakra jakaś jest.
Pozytywem tego wszystkiego o czym piszesz będzie jedna karimata nad Jadranem mniej.
Ale mam jedno pytanie, jeśli możesz.
Możesz mi powiedzieć ( a najlepiej linki wkleć) gdzie na Słowacji czy w Tunezji mogę znaleść drugie Plitvickie?
Tak z ciekawości pytam.
Kto wie gdzie człowieka w życiu zaniesie, a grzechem byłoby coś takiego przegapić.
kaszpir napisał(a):
Co do Słowacji to oczywiście nie ma tam takich jezior jak w Chorwacji , ale też są piękne potoki , wodospady i itd , tak samo piękne wodospady są w Tunezji ...
Bocian napisał(a):Cały ten wątek można zamknąć moim zdaniem. Nastąpi teraz lista miejsc i rzeczy wartych do zobaczenia w Cro. Wszyscy to wiedzą a i tak autora nic nie przekona.
Bocian napisał(a):Widzę, że nie doczytałeśkaszpir napisał(a):
Co do Słowacji to oczywiście nie ma tam takich jezior jak w Chorwacji , ale też są piękne potoki , wodospady i itd , tak samo piękne wodospady są w Tunezji ...
Grzesiek, to naprawdę jest bicie piany
kaszpir napisał(a):arabesqa74 napisał(a):A propos Egiptu i Tunezji - czy widzieliście te kraje "od podszewki", czy tylko hotelowe enklawy i zabytki na zorganizowanych wycieczkach?
Porównywanie klimatu i temperatury wody z Tunezją jest nieporozumieniem.
Mimo wszystko życzę udanych chorwackich wakacji
W Tunezji byliśmy 2 razy. Raz z całą rodzinka (dziećmi) , drugi raz sami.
Drugi raz jak byliśmy to jeździliśmy także "ichniejszym pks" i pojechaliśmy sobie do kilku miejsc ...
Jak byliśmy z dzieciakami to chodziliśmy na wycieczki i wybieraliśmy miejsca które poza hotelem mają też medinę i są normalnymi miastami ...
W Egipcie korzystaliśmy z lokalnych biur i jeździliśmy na wycieczki bez udziału rezydentów ...
Było taniej i dodatkowo wycieczki było "bogatsze" w atrakcje ...
anakin napisał(a):Ale mam jedno pytanie, jeśli można.
Możesz mi powiedzieć ( a najlepiej linki wkleć) gdzie na Słowacji czy w Tunezji mogę znaleść drugie Plitvickie?
Tak z ciekawości pytam.
Kto wie gdzie człowieka w życiu zaniesie, a grzechem byłoby coś takiego przegapić.
Janusz Bajcer napisał(a):kaszpir napisał(a):Witam !
Jeziora Pliwickie nie zrobily na mnie dużego wrażenia , może dla tego że zbliżone rzeczy widziałem już w Tunezji jak i na Słowacji ...
Tunezji nie znam, bo daleko, ale zaciekawiła mnie Słowacja, bo blisko -
Gdzie coś zblizonego do Plitwic widziałeś na Słowacji, są tam jakieś kaskadowe jeziora połączone wodospadami
piotr68 napisał(a):Bocian napisał(a):Cały ten wątek można zamknąć moim zdaniem. Nastąpi teraz lista miejsc i rzeczy wartych do zobaczenia w Cro. Wszyscy to wiedzą a i tak autora nic nie przekona.
A najlepiej zamknąć wszystkie wątki w których ktoś pozwala sobie mieć inne zdanie niż Twoje -jedynie poprawne.