Kaśka733 napisał(a):Wybieram się z moją ekipą 3+2 na przełomie 6/7 i nie wiem co wybrać. Proszę o podpowiedź fajne miejsce blisko plaży, daleko od dyskoteki. Wyspy Kornati, Jeziora Plitwickie i Wodospady Krka już widziałam. Co proponujecie?
krzychu_72 napisał(a):Proponuję gdzieś na Riwierę Makarską, jeśli chcesz totalnie cichą miejscowość to Igrane, albo Draśnice - tak pisali inni forumowicze. Bardzo sympatyczne są też plaże w okolicy Zivogosce.
Plumek napisał(a):Trochę sprecyzuję - Igrane i Drašnice - różnią się od siebie. Igrane jest większe i bardziej zaludnione.
Plumek
krzychu_72 napisał(a):Plumek napisał(a):Trochę sprecyzuję - Igrane i Drašnice - różnią się od siebie. Igrane jest większe i bardziej zaludnione.
Plumek
To znaczy, że Drasnice muszą być kompletną wiochą i oazą spokoju.
Plumek napisał(a):Nooo... I są taką oazą:) Ale są jeszcze mniejsze i spokojniejsze hihihihi, jak np. Mala Duba, Blato, Podaca...
Plumek
Kaśka733 napisał(a):Wybieram się z moją ekipą 3+2 na przełomie 6/7 i nie wiem co wybrać. Proszę o podpowiedź fajne miejsce blisko plaży, daleko od dyskoteki. Wyspy Kornati, Jeziora Plitwickie i Wodospady Krka już widziałam.
C o proponujecie?
krzychu_72 napisał(a):Kaśka733 napisał(a):Wybieram się z moją ekipą 3+2 na przełomie 6/7 i nie wiem co wybrać. Proszę o podpowiedź fajne miejsce blisko plaży, daleko od dyskoteki. Wyspy Kornati, Jeziora Plitwickie i Wodospady Krka już widziałam. Co proponujecie?
Proponuję gdzieś na Riwierę Makarską, jeśli chcesz totalnie cichą miejscowość to Igrane, albo Draśnice - tak pisali inni forumowicze. Bardzo sympatyczne są też plaże w okolicy Zivogosce.
Jako baza wypadowa - masz Biokovo i Sv. Jure, Hvar, Split, Dubrovnik.
Ja pierwszy raz byłem koło Trogiru. Drugi raz pojechałem na Rivierę Makarską. Trzeci raz też na nią pojadę ))
Irmina napisał(a):Ja po raz pierwszy wybieram się do Chorwacji - i to pod koniec maja, właśnie na Riwierę Makarską. Przeglądam oferty, jest ich mnóstwo i nie wiadomo co wybrac. Może polecisz mi jakieś fajne miejsce? Jadziemy w czwórkę plus jeden czterolatek. Widzę, ze wszyscy radzą jechać przez Niemcy i chyba tak zrobię, bo ja też z Trójmiasta (prawie), więc musiałabym przemierzyć całą Polskę a na to chyba szkoda czasu...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje