Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja po raz 4, Baska Voda po raz 3

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anitkaN88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) anitkaN88 » 28.07.2014 19:52

To ja też się przysiądę :roll:
:)
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 28.07.2014 20:28

anitkaN88 napisał(a):To ja też się przysiądę :roll:
:)

Ja również :)
Gofer83
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gofer83 » 28.07.2014 20:41

Witam wszystkich i dziekuje za zainteresowanie. Dzisiejszy dzien minął po znakiem plazowania. Co do apartmanow to my szukalismy w sumie dla 9 osob najlepiej w jednym miejscu i tak znalezlismy. Cena wyszla ok 16 E za osobe z klima i wifi. Duzo miejscowych stalo z tabliczkami w niedziele a takze dzisiaj wiec sądze ze takie typowe 2+2 sie znajdzie.
banankochan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 29.07.2014 10:05

Gofer83 napisał(a):Witam wszystkich i dziekuje za zainteresowanie. Dzisiejszy dzien minął po znakiem plazowania. Co do apartmanow to my szukalismy w sumie dla 9 osob najlepiej w jednym miejscu i tak znalezlismy. Cena wyszla ok 16 E za osobe z klima i wifi. Duzo miejscowych stalo z tabliczkami w niedziele a takze dzisiaj wiec sądze ze takie typowe 2+2 sie znajdzie.

Ja wyjeżdżam 28 sierpnia i już odliczam bo za miesiąc będę już na miejscu i jadę w ciemno, więc mam nadzieję,że problemu z noclegiem nie będzie.
wikp
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikp » 29.07.2014 11:56

Gofer83 napisał(a):Witam wszystkich i dziekuje za zainteresowanie. Dzisiejszy dzien minął po znakiem plazowania. Co do apartmanow to my szukalismy w sumie dla 9 osob najlepiej w jednym miejscu i tak znalezlismy. Cena wyszla ok 16 E za osobe z klima i wifi. Duzo miejscowych stalo z tabliczkami w niedziele a takze dzisiaj wiec sądze ze takie typowe 2+2 sie znajdzie.

móglbyś podać namiary na apartament w baśce Voda własnie dla 8 osób my jedziemy 14 sierpnia (14.08-24.08) i może byłaby szansa zarezerwować przez Ciebie apartamentu jezeli fajny ;) moj adres to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dzięki za pomoc :D
p.s moze jak podeślesz pani od apartamentu klienta to obniży Ci cene :D:D
Mała_Mi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mała_Mi » 29.07.2014 14:04

Ja też się dosiadam :D Trzeba złapać nastrój, bo za miesiąc tez juz będziemy w Baskiej :hut:
Gofer83
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gofer83 » 29.07.2014 15:45

Witam ponownie. Pogoda w tym roku ewidentnie zaskakuje. Tych którzy byli przyzwyczajeni do upałów w Chorwacji spotkała niespodzianka. Wczoraj plazowanie i wydawało by sie że wszystko juz bedzie po staremu, jednak pogoda dzis znowu kaprysi. Nie było jeszcze deszczu ale słonko umiejetnie chowa sie za chmurami.
Jak juz wczesniej napisałem to moja trzecia wizyta w BV i wydaje mi sie ze w tym roku jakby mniej urlopowiczów, można natomiast poczuć sie jak nad naszym morzem, gdyz 8 na 10 spotkanych osób mówi po polsku :-) .
Co do apartmana w ktorym sie znajduję, to rqczej go nie polecam. Stęsknionym BV wrzucę pare widoczków, na jutro planowany jest Split i Trogir.
ydzia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ydzia » 29.07.2014 18:10

Hej.
Gofer83 czy mógłbyś podrzucić mi ma maila namiar na Twoją kwaterkę:) Poszukuje czegoś dla 8 osób.
Będę mega wdzięczna.
Pozdrawiam
Edyta
mail:ed-yta@tlen.pl
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 30.07.2014 07:27

czekamy na cd :)
elanski
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) elanski » 30.07.2014 07:39

Hej,
W tym roku Chorwacja po raz drugi, Baska Voda po raz pierwszy - od 15.08.
Liczę, że ta dynamiczna pogoda ustabilizuje się i słonko zagości na dłużej :)
Pozdrawiam
kibic hr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kibic hr » 31.07.2014 07:56

W nocy wróciliśmy z urlopu,w Baskiej Vodzie byliśmy od 20 do 29 - był to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji.Mieliśmy przed wyjazdem wiele wątpliwości czy tak daleka i mimo wszystko kosztowna wyprawa okaże się warta tego by po raz pierwszy zdradzić nasz Bałtyk i ulubiony ostatnio Rewal. Paradoksalnie to właśnie w Polsce była w tym czasie ;chorwacka; pogoda a my zapoznaliśmy się z;polskim; urozmaiceniem-słońce,deszcz,znowu słońce. Powiem krótko- już teraz planujemy powrócić tam może nawet w następnym roku. Dla tych pięknych widoków,ciepłego i przeżroczystego Jadranu,wąskich i urokliwych uliczek Trogiru,Splitu,spacerów do przepięknej Breli,smaku lodów,arbuzów,pączków i można tak długo wymieniać a jeszcze tyle chciałoby się zwiedzić. Świetnie , że istnieje to forum bo to dzięki niemu cała ta wyprawa była dużo łatwiejsza- przede wszystkim cieszę się z informacji o pani Teresie gdzie spaliśmy w obie strony- i z wielu innych praktycznych dotyczących samego już pobytu i w Chorwacji i BV. gdzie przebywaliśmy.
Gofer83
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gofer83 » 31.07.2014 12:51

Witajcie. Ja juz jestem 3 raz w BV wiec pewnie i Wy tu wrocicie. Wczoraj dosc pobieznie zwiedzilismy Trogir, Split oraz ruinu miasta Salona. Postaram sie po poludniu wrzócic fotki. Musze je zmniejszyc bo forum nie przyjmuje. Generalnie teraz leje. A znajomi sie smieja że yyle naopowiadalem o chorwackiej pogodzie.
Gofer83
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gofer83 » 01.08.2014 16:12

Parę fotek
Załączniki:
6.jpg
Split
5.jpg
Starożytne miasto Salona
4.jpg
Trogir
3.jpg
Kościółek w Baskiej Vodzie
2.jpg
W drodze do Promajny
1.jpg
Widok na Biokovo w drodze do Promajny
brokers7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brokers7 » 01.08.2014 17:53

I ja zasiadam zwłaszcza że wróciłem z Baska Voda dwa tygodnie temu, pogoda była wyśmienita :-)

Ale jak oglądam webcam na plaże to jestem zdumiony co się tam dzieje :-(
mirasowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirasowski » 01.08.2014 18:55

kibic hr napisał(a):W nocy wróciliśmy z urlopu,w Baskiej Vodzie byliśmy od 20 do 29 - był to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji.Mieliśmy przed wyjazdem wiele wątpliwości czy tak daleka i mimo wszystko kosztowna wyprawa okaże się warta tego by po raz pierwszy zdradzić nasz Bałtyk i ulubiony ostatnio Rewal. Paradoksalnie to właśnie w Polsce była w tym czasie ;chorwacka; pogoda a my zapoznaliśmy się z;polskim; urozmaiceniem-słońce,deszcz,znowu słońce. Powiem krótko- już teraz planujemy powrócić tam może nawet w następnym roku. Dla tych pięknych widoków,ciepłego i przeżroczystego Jadranu,wąskich i urokliwych uliczek Trogiru,Splitu,spacerów do przepięknej Breli,smaku lodów,arbuzów,pączków i można tak długo wymieniać a jeszcze tyle chciałoby się zwiedzić. Świetnie , że istnieje to forum bo to dzięki niemu cała ta wyprawa była dużo łatwiejsza- przede wszystkim cieszę się z informacji o pani Teresie gdzie spaliśmy w obie strony- i z wielu innych praktycznych dotyczących samego już pobytu i w Chorwacji i BV. gdzie przebywaliśmy.

Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią , czuję tak samo.
Zauroczyła mnie Chorwacja od pierwszego pobytu w 2012r, nawet kilku dniowa kapryśna, w tym roku pogoda w Cro. mnie nie zniechęca do ponownego odwiedzenia tego pięknego małego kraju. Teraz mamy właśnie mega upały w Polsce i wiele ludzi mówi "że po co nam ciepłe kraje jak mamy taką chicę u siebie". A ja i tak jeszcze długo nie pojadę nad polskie morze. Wolę Adriatyk. Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwacja po raz 4, Baska Voda po raz 3 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone