Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja pierwszy raz wyspa Pag

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 07.04.2007 15:27

Spokojnie, głowa do góry a będzie dobrze.
Cro to bardzo przyjemny kraj :)

Szkoda tylko że już zaplaciłaś za pokoje, mnie Novalja zniechęciła do siebie skutecznie. Ogromny tłok, notoryczny brak miejsca do parkowania ohydne okolice portu (na Żrcach, na samej plaży nie byłem, za to z parkingu usiłowałem wyjechac dobre pół godziny). Osobiście polecam miasto Pag.
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 10.04.2007 13:38

Hej!

Toude właśnie tak samo rozmyślamy... ale fakt naładowanie akumulatorów w CRO się by nam przydało :):)

.:Beatko:. już niedługo na maila dostaniesz szczegółowe opowieści co i gdzie :)

Pozdrawiamy...:)
.::Beatka::.
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) .::Beatka::. » 12.04.2007 17:39

Asia&Grześ napisał(a):Hej!

Toude właśnie tak samo rozmyślamy... ale fakt naładowanie akumulatorów w CRO się by nam przydało :):)

.:Beatko:. już niedługo na maila dostaniesz szczegółowe opowieści co i gdzie :)

Pozdrawiamy...:)

Bardzo jestem wdzięczna i czekam grzecznie. Wielkie buziaki za pomoc.
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 16.04.2007 11:04

mail poszedł ... nawet z zapytaniem :)

a tu masz link gdzie troche piszemy o cenach http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=11621&highlight=

POzdrawiamy :)
Leoanne
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leoanne » 17.04.2007 08:20

Asia i Grześ, możecie podac mi na maila namiary na kwatere, w ktorej mieszkaliscie? ta fajna z tarasem i klima :-). Czy orientujecie sie, czy mozna zabrac tam ze soba psa?
A gdzie takie cudne knajpki z wodą pod nogami i ta druga z hustawkami :-). Ja w tym roku wybieram sie do Novalji - 2 osoby + labradorka.

Prosze slicznie o wszelkie mozliwe przydatne info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 16.05.2007 07:20

Przepraszam że tak długo - budowa ....:)
Leoanne - ten apartament jak tylko znajdziemy telefon to natychmiast napisze, psa można zabrać bo byli polacy na pietrze z kundelkiem:), oczywiście polecam pietro bo piekniejszy widok :), knajpka z woda pod nogami to same Żyrce i tamtejsza bajeczna plaża z własnie takimi knajpkami i cudowna plażą :) ,a ta z huśtawkami to sam Pag zaraz po prawej stronie zjeżdzalni na plaży i jakieś 30 metrów.
Niezły bajer bo siedzisz w wodzie na huśtawce i zamawiasz drinka - pamietaj aby nie zadużo :):):) po 2 drinkach miałem problem z dobrodzeniem do wyjścia, klimat knajpki extra:)
Z Novalji do Żrc jest bardzo blisko :) Polecam wypożyczenie roweru (100 kun na dzień ) i zwiedzenie Novalji i okolic, w szczególności kierunek Stara Novalia :):) a na romantyczny wieczór (bezchmurny) jedźcie koniecznie na Lune - jaki tam jest bajeczny zachód słońca to szok:):)
Dobra kończe i lece na budowe....:):)
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 19.05.2007 12:01

Leoanne napisał(a):Asia i Grześ, możecie podac mi na maila namiary na kwatere, w ktorej mieszkaliscie? ta fajna z tarasem i klima :-). Czy orientujecie sie, czy mozna zabrac tam ze soba psa?
A gdzie takie cudne knajpki z wodą pod nogami i ta druga z hustawkami :-). Ja w tym roku wybieram sie do Novalji - 2 osoby + labradorka.

Prosze slicznie o wszelkie mozliwe przydatne info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

mam taka samą prośbę do Asia & Grześ - równiez w sierpniu planujemy wyjazd do NOVALJA-jak macie jakis kontakt na fajna kwaterke dajcie znać adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl[/b]
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje